Ga direct naar inhoud

Aanvraag- en declaratieformulieren

Op deze pagina vind je de formulieren van de Zorgverzekering.

Aanvraagformulier Zorgverzekering

Aanvraagformulieren hulpmiddelen

Aanvraagformulieren zorg

Aanvraagformulieren en zorgovereenkomsten persoonsgebonden budget (pgb)

Declaratieformulieren

Afhandeling rekeningen duurt langer
Nationale-Nederlanden Zorg is overgestapt op een nieuw declaratiesysteem. Daarom konden wij tijdelijk geen rekeningen verwerken. Hierdoor duurt de afhandeling van rekeningen nu iets langer dan je gewend bent. Wij begrijpen dat het vervelend is om langer te wachten op de uitbetaling van je declaratie. Onze excuses voor dit ongemak.

Heb je zorgkosten gemaakt? Stuur je rekeningen dan altijd samen met een volledig ingevuld declaratieformulier naar ons toe. Zo kunnen wij je rekening gemakkelijk en snel verwerken en heb je sneller je geld terug. Stuur ons altijd de originele rekening en maak een kopie voor je eigen administratie. Kopieën van rekeningen accepteren en verwerken wij niet.

Hieronder vind je declaratieformulieren voor het persoonsgebonden budget (pgb vv) en bijzondere zorgkosten. Voor alle andere zorgkosten gebruik je het normale declaratieformulier.

Declaratieformulieren pgb voor verpleging en verzorging

Stuur het ingevulde pgb declaratieformulier altijd met een normaal declaratieformulier naar Nationale-Nederlanden. Wil je online declareren via Mijn NN Zorgverzekering? Dan maak je een digitaal bestand of foto van het pgb declaratieformulier en voeg je dit toe aan je online declaratie.

Declaratieformulieren bijzondere ziektekosten

Declaratieformulier WerkgeversZorgPakket

Wijzigingsformulier persoonsgebonden budget (pgb)

Overige formulieren