Ga direct naar inhoud

English version

Niet meer af te sluiten pensioenproducten

De onderstaande producten kun je niet meer afsluiten. Je kunt hier nog wel informatie over vinden.

Garant Pensioen Plan

Het Garant Pensioen Plan is een pensioenregeling waarbij je elk jaar een deel van je uiteindelijke pensioenuitkering opbouwt. Het Garant Pensioen Plan is een uitkeringsovereenkomst. Dat betekent dat de hoogte van de pensioenuitkering vaststaat.

Meer over het Garant Pensioen Plan

Balans Pensioen Plan

Het Balans Pensioen Plan is een pensioenregeling waarbij je werkgever elk jaar een premie inlegt. Deze premie gebruik je vervolgens om een gegarandeerde pensioenuitkering aan te kopen. Dat betekent dat het bedrag wat je later aan pensioen ontvangt vaststaat. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van de betaalde premies.

Meer over het Balans Pensioen Plan

Direct Ingaand Pensioen

Het Direct Ingaand Pensioen regelt dat je een pensioenuitkering krijgt. Meestal krijg je deze levenslang. Je koopt deze uitkering met het geld dat beschikbaar komt op je pensioendatum: de koopsom. Hoe hoog je uitkering is, hangt af van deze koopsom, de marktrente en de keuzes die je maakt.

Meer over het Direct Ingaand Pensioen

Netto Lijfrente

Sinds 2015 zit er een maximum aan het salaris waarover je pensioen opbouwt via je werkgever. Hoe hoger je salaris, hoe meer je terugvalt in inkomen als je met pensioen gaat. En hoe meer je partner moet inleveren als je overlijdt. Met de Netto Lijfrente vul je jouw pensioen aan met lijfrentepremies. Netto Lijfrente bieden wij niet langer aan en is een variant van het Pensioen Continu Plan.

Meer over de Netto Lijfrente