Ga direct naar inhoud

English version

Niet meer af te sluiten pensioenproducten

De onderstaande producten kunt u niet meer afsluiten. U kunt hier nog wel informatie over vinden.

Garant Pensioen Plan

Het Garant Pensioen Plan is een pensioenregeling waarbij u elk jaar een deel van uw uiteindelijke pensioenuitkering opbouwt. Het Garant Pensioen Plan is een uitkeringsovereenkomst. Dat betekent dat de hoogte van de pensioenuitkering vaststaat.

Meer over het Garant Pensioen Plan

Balans Pensioen Plan

Het Balans Pensioen Plan is een pensioenregeling waarbij uw werkgever elk jaar een premie inlegt. Deze premie gebruikt u vervolgens om een gegarandeerde pensioenuitkering aan te kopen. Dat betekent dat het bedrag wat u later aan pensioen ontvangt vaststaat. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van de betaalde premies.

Meer over het Balans Pensioen Plan

Direct Ingaand Pensioen

Het Direct Ingaand Pensioen regelt dat u een pensioenuitkering krijgt. Meestal krijgt u deze levenslang. U koopt deze uitkering met het geld dat beschikbaar komt op uw pensioendatum: de koopsom. Hoe hoog uw uitkering is, hangt af van deze koopsom, de marktrente en de keuzes die u maakt.

Meer over het Direct Ingaand Pensioen

Netto Lijfrente

Sinds 2015 zit er een maximum aan het salaris waarover u pensioen opbouwt via uw werkgever. Hoe hoger uw salaris, hoe meer u terugvalt in inkomen als u met pensioen gaat. En hoe meer uw partner moet inleveren als u overlijdt. Met de Netto Lijfrente vult u uw pensioen aan met lijfrentepremies. Netto Lijfrente bieden wij niet langer aan en is een variant van het Pensioen Continu Plan.

Meer over de Netto Lijfrente