Ga direct naar inhoud

Maatschappelijk betrokken

Onze maatschappelijke betrokkenheid bij Nederland is groot. We steunen sociale en educatieve projecten als onderdeel van ons maatschappelijke programma NN Future Matters. Dit doen we door financiële ondersteuning te bieden. Maar ook door middelen aan te reiken en onze medewerkers in te zetten als vrijwilliger.


NN Future Matters

Dit is ons maatschappelijk programma om het financieel welzijn van mensen in onze directe omgeving te verbeteren. Zo leren mensen om beter met hun financiën om te gaan. Hierdoor worden hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Maar ook krijgen kinderen hulp die opgroeien in moeilijke financiële omstandigheden.

Dit doen we vanuit NN Future Matters

Stichting van Schulden naar Kansen

Stichting van Schulden naar Kansen zette zich van 2008 tot 2021 in voor het terugdringen van armoede en schulden in Nederland. Door samen te werken met maatschappelijke partners konden we mensen financiële vaardigheden bijbrengen. Daarmee konden deze mensen uit de schulden komen en blijven.

Lees hier meer over Stichting van Schulden naar Kansen

Wij en de Maatschappij

Collega's die persoonlijk betrokken zijn bij een maatschappelijk initiatief, steunen we met een eigen Goede Doelenfonds. Zo krijgen onze medewerkers en de doelen waar zij zich voor inzetten een steuntje in de rug.


Dit doet Wij en de Maatschappij​