Ga direct naar inhoud

Maatschappelijk betrokken

Onze maatschappelijke betrokkenheid bij Nederland is groot. We steunen sociale en educatieve projecten als onderdeel van ons maatschappelijke programma NN Future Matters. Dit doen we door financiële ondersteuning te bieden, middelen aan te reiken en door onze medewerkers in te zetten als vrijwilliger.

NN Future Matters

Dit is ons overkoepelend maatschappelijk programma om het financieel welzijn van mensen in onze directe omgeving verbeteren. Zo leren mensen om beter met hun financiën om te gaan; worden hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot en krijgen kinderen die in moeilijke financiële omstandigheden opgroeien hulp.

Dit doen we vanuit NN Future Matters

Stichting van Schulden naar Kansen

Stichting van Schulden naar Kansen zet zich in voor het terugdringen van armoede en schulden in Nederland. Dat gebeurt door in verschillende steden samen te werken met maatschappelijke partners die mensen de financiële vaardigheden bijbrengen die zij nodig hebben om uit de schulden te komen en te blijven.

Dit doet Stichting van Schulden naar Kansen​

Wij en de Maatschappij

Collega's die persoonlijk betrokken zijn bij een maatschappelijk initiatief, steunen we met een eigen Goede Doelenfonds. Zo krijgen onze medewerkers en de doelen waar zij zich voor inzetten een steuntje in de rug.


Dit doet Wij en de Maatschappij​

uniqueid