Ga direct naar inhoud

Maatschappelijk betrokken

Onze maatschappelijke betrokkenheid bij Nederland is groot. We steunen sociale en educatieve projecten als onderdeel van ons maatschappelijke programma NN Future Matters. Dit doen we door financiële ondersteuning te bieden, middelen aan te reiken en door onze medewerkers in te zetten als vrijwilliger.

NN Future Matters

NN Future Matters is het overkoepelend maatschappelijk programma van NN. Het richt zich op de verbetering van het financieel welzijn van de mensen in onze directe omgeving. Wij doen dit door mensen beter in staat stellen om met hun financiën om te gaan; door het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt en door kinderen die in moeilijke financiële omstandigheden opgroeien te helpen.

Dit doen we vanuit NN Future Matters

Stichting van Schulden naar Kansen

Stichting van Schulden naar Kansen zet zich in voor het terugdringen van armoede en schulden in Nederland. Dat gebeurt door in verschillende steden samen te werken met maatschappelijke partners die mensen de financiële vaardigheden bijbrengen die zij nodig hebben om uit de schulden te komen en te blijven.

Dit doen we vanuit Stichting van Schulden naar Kansen​

Wij en de Maatschappij

Wij hebben een eigen Goede Doelenfonds opgericht om goede doelen waar onze collega’s zich in hun eigen tijd voor inzetten, te steunen. Op deze wijze krijgen onze medewerkers en de doelen waarvoor zij zich inzetten een duwtje in de rug.Dit doen we vanuit Wij en de Maatschappij​

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

uniqueid