Ga direct naar inhoud

Het leven zit vol verandering. Van veranderingen die je wenste tot veranderingen die je overkomen. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze maatschappij. Daar zetten we ons voor in, samen met onze partners.

We hebben als doel om het financiële, fysieke en/of mentale welzijn van 1 miljoen mensen te ondersteunen in 2025. Dit doen we samen met onze maatschappelijke partners. We ondersteunen ze met financiële middelen, onze expertise en de inzet van onze collega’s als vrijwilligers.

Heb je zelf problemen, bijvoorbeeld door de oplopende inflatie of de hogere energierekening? We staan voor je klaar. Bekijk hier hoe we jou kunnen helpen.

Financieel welzijn

Meer dan een op de drie huishoudens in Nederland komt
financieel moeilijk rond. Wij zetten ons, samen met
partners, in om mensen financieel weerbaarder te maken,
en om economische kansen te creëren.

Lees meer

Fysiek en/of mentaal welzijn

Het is even belangrijk om mentaal en fysiek in een goede
staat te zijn. Wij zetten ons in om, samen met partners,
mensen veerkracht en sociale verbondenheid te bieden.

Actueel

Young Impact en NN bundelen de krachten voor beter mentaal welzijn van jongeren

Wist je dat meer dan 840.000 jongeren in Nederland kampen met mentale uitdagingen of klachten? Samen met Young Impact bundelen we onze krachten om positieve verandering te stimuleren in het mentale welzijn van jongeren en bij te dragen aan gelijke kansen.

Lees meer

Jeugdeducatiefonds en Nationale-Nederlanden laten kinderen de kracht van kunst ontdekken

80% van de Nederlandse kinderen gaat nooit naar een museum en dat percentage ligt waarschijnlijk hoger onder kinderen die opgroeien in relatieve armoede. Samen met het Jeugdeducatiefonds zet NN zich ervoor in om in de komende drie jaar museumbezoek mogelijk te maken voor 30.000 kinderen.

Lees meer

Koningin Máxima bij viering jubileum van partner SchuldenlabNL

De viering van het 5-jarige jubileum van SchuldenLabNL vond plaats bij Nationale-Nederlanden. Naast een terugblik werden er ideeen gedeeld om de financiele gezondheid van mensen te verbeteren.


Lees meer

NN en vrijwilligerswerk

"Samen met jongeren strijd ik voor gelijke kansen"

Robin Remmerswaal, Communicatieadviseur bij NN, werkt als vrijwilliger samen met jongeren.

Lees zijn verhaal

"Ik leer zelf, terwijl ik de ander iets bijbreng"

Karlijn van Klaveren, Proposition Lead bij NN, coacht als vrijwilliger mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees haar verhaal

Bekijk ons Community Investment verslag

In 2023 heeft NN Group in de 11 landen waar ze actief is, €20,1 miljoen bijgedragen aan de maatschappij. Daarnaast hebben onze collega’s gezamenlijk 40,447 uur als vrijwilliger gewerkt. Tot en met 2023 hebben we 401.000 mensen ondersteund in het verbeteren van hun financieel, fysiek en/of mentaal welzijn.

In ons Community Investment verslag (2023) tonen we hoe en waarom we investeren in het welzijn van mensen in de landen waar wij actief zijn. Door cijfers, feiten en verhalen te delen houden we onze stakeholders op de hoogte over onze huidige en toekomstige activiteiten die een positieve impact maken op de samenleving.

Download ons verslag

Onze support heb je

Bij Nationale-Nederlanden zijn we niet alleen supporter van onze partners. Wij zetten ons ook in om kunst & cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en we zijn supporter van hardlopers en een duurzame samenleving.

Duurzame samenleving

Nationale-Nederlanden en Hardlopen

Nationale-Nederlanden en Kunst & Cultuur