Ga direct naar inhoud

Werknemerportal mijn.nn

  • 24 uur per dag online inzicht
  • Online uw beleggingen beheren
  • Met ‘Mijn Berekeningen’ situaties berekenen

Log in op mijn.nn

Hoe ziet uw pensioen eruit?

Hoe ziet uw pensioen eruit? Via mijn.nn ziet u als deelnemer aan een pensioenregeling bij Nationale-Nederlanden in één oogopslag wat uw persoonlijke pensioenaanspraken zijn. Ook maakt u via de uitgebreide beleggingsmodule eenvoudig uw beleggingskeuzes.
Bovendien kunt u via de rubriek ‘Mijn Berekeningen’ nagaan welke invloed bepaalde gebeurtenissen op uw pensioen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld berekenen wat het effect is op uw pensioen als u eerder of juist later met pensioen gaat, of als u arbeidsongeschikt raakt.

Log in op mijn.nn

Beleggingsmodule

Heeft uw werkgever voor u het Bewust Pensioen of het Prestatie Pensioen gesloten? Dan is uw pensioen gebaseerd op beleggingen. U krijgt met de module ‘Mijn Beleggingen’ inzicht in de beleggingen van uw pensioen en als uw werkgever dit toegestaan heeft, ook de mogelijkheid zelf te beleggen.

Maak uw overzicht compleet

Met mijn.pensioen heeft u een complete pensioenplanner in handen. Pensioenregelingen bij Nationale-Nederlanden staan er automatisch in. U maakt uw overzicht compleet door zelf gegevens toe te voegen.

  • Andere pensioenregelingen toevoegen

    Om uw pensioenadministratie compleet te maken voert u andere (of eerdere) pensioenregelingen in op mijn.pensioen.

  • Pensioenplanner

    Een belangrijk onderdeel van mijn.pensioen is het uitvoeren van simulaties. Wat gebeurt er met uw pensioenkapitaal als u eerder wilt stoppen met werken? Of bijvoorbeeld bij overlijden of arbeidsongeschiktheid? Met mijn.pensioen extra krijgt u inzicht in hoe deze levensgebeurtenissen invloed hebben op uw pensioen of op het pensioen van uw partner.

Over de rubriek ‘Mijn berekeningen’

Met mijn.pensioen berekent u eenvoudig en snel welke invloed bepaalde levensgebeurtenissen op uw pensioen hebben. Krijg bijvoorbeeld inzicht in wat het betekent voor uw pensioen als u eerder wilt stoppen met werken.Mijn Inkomen Later

Download de app

Demo mijn.pensioen