Ga direct naar inhoud

Kom maar op met het leven

Het leven zit vol veranderingen. De ene keer kies je er zelf voor. Een andere keer overkomt het je. Daar kan je best wat support bij gebruiken. Daarom hebben wij verzekeringen die je bedrijf beschermen tegen de risico’s die vaak bij veranderingen komen kijken. Ondersteunen we je bij het zijn van een goede werkgever voor je personeel. En helpen we je met concrete tips over hoe te ondernemen in een veranderende maatschappij. Zo kan jij vol vertrouwen het leven en de veranderingen die daarbij horen, aangaan. Net als dit meisje in onze nieuwe commercial!

Toenemende cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor. Hoe bescherm je je bedrijf? We helpen je met een overzicht van maatregelen om je bedrijf te beschermen.

Nieuwe pensioenoplossingen

Pensioenoplossingen worden individueler en persoonlijker. Hoe help je je medewerkers daarmee? En hoe help je ze zo gezond en financieel fit mogelijk hun pensioen te bereiken?

Ontdek onze support

Ontwikkelingen in de markt

Inspelen op ontwikkelingen in de markt is heel belangrijk bij ondernemen. Hoe werf je personeel in de huidige markt? Hoe pak je innovatie aan? Op 'Ondernemen doe je samen' vind je interviews, praktische tips en achtergrondartikelen.

Laat je inspireren

Wij zijn supporter van jouw verandering

Sta je voor een verandering en kun je wel wat hulp gebruiken?

Vraag het een adviseur

Veranderingen brengen soms belangrijke financiële beslissingen met zich mee. En die neem je niet elke dag. Dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt. Een onafhankelijk adviseur kan je helpen de juiste keuze te maken.

Schakel een adviseur in

Vraag het onze experts

Vragen over veranderingen in bijvoorbeeld je personeelsbestand, inventaris of bedrijfspand?
Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag

Wat speelt er in het leven van je werknemers?

Welke veranderingen spelen er in het leven van je medewerkers? Veranderingen kunnen grote gevolgen hebben voor hun gezondheid. Als goed werkgever wil je dat je collega's zich zo goed mogelijk voelen. Maar hoe kom je erachter hoe het écht met hen gaat?
Ontdek hoe we managers en werknemers helpen om een goed gesprek aan te gaan.

Bekijk onze concrete tips