Ga direct naar inhoud

Hoe duurzaam en gezond woon jij?

Energie besparen. De luchtkwaliteit thuis verbeteren. Je huis een fijne plek maken om te leven en ontspannen. Wat je doel ook is: duurzaam en gezond wonen is béter wonen. Check hoe jij ervoor staat. Onze support heb je!

De uitslag is een indicatie en geen advies op maat. Nationale-Nederlanden en Longfonds gebruiken je gegevens alleen voor het bepalen van je scores en voor algemene inzichten over duurzaam en gezond wonen in Nederland. Wil je meer weten over hoe NN omgaat met je persoonsgegevens, lees dan ons privacy statement.

Samen helpen we je duurzaam en gezond te wonen

Nationale-Nederlanden vindt het belangrijk dat jij fijn, betaalbaar en gezond kunt wonen en leven. Maar hoe pak je dat aan? Samen met kennispartners als Longfonds en Gezond Binnen helpen we je op weg.

Lees meer over dit initiatief en de betrokken partners

Download het boekje met tips van Longfonds

Drie keer handige tips & tricks in je mailbox?

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan. Dan verschijnen er vanzelf drie e-mails in je mailbox met eenvoudige tips en tricks voor een duurzamer en gezonder thuis.

  • Handige en snelle tips om je luchtkwaliteit in huis te verbeteren.
  • Ontdek hoe je eenvoudig zelf checkt hoe gezond je woont.
  • Hoe bespaar je snel en makkelijk op je energierekening en wat zijn de duurzame mogelijkheden voor jouw huis?

Lees hier het privacy statement.

Wil je meer weten?

In en om je huis groener leven

Wil je groener leven en je steentje bijdragen aan een beter milieu en meer biodiversiteit? In en om je huis is er veel mogelijk. Door je tuin duurzamer te maken, bijvoorbeeld.

Zo maak je een duurzame tuin

Onderzoek Duurzaam en Gezond Wonen

Isoleren staat stipt op één als verduurzamingsmaatregel. Maar een kwart van de huiseigenaren houdt hierbij niet bewust rekening met de luchtkwaliteit in huis.

Lees het hele nieuwsbericht

Duurzaam verbouwen? Wij denken mee

Met partners als Gezond Binnen leggen we uit hoe jij duurzamer én gezonder kunt wonen. Een hypotheekadviseur denkt graag met je mee.

Hypotheekadvies van een adviseur

Jouw verandering, onze tips

Je gaat je woning verbouwen, of eindelijk verhuizen naar je droomhuis. Je krijgt een kind. Of je hebt een spannende nieuwe baan. Voor welke verandering je ook staat, onze support heb je.

Ontdek meer tips en informatie