Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden heeft VIVAT Schadeverzekeringen - waaronder Reaal Schadeverzekeringen - overgenomen

Welkom bij Nationale-Nederlanden! Als klant profiteer je van de kwaliteit van onze dienstverlening en ons brede productaanbod. Op deze pagina vind je een overzicht van de polisvoorwaarden van je huidige verzekeringspakket, vergelijkingen tussen de producten van het Reaal Goed Geregeld Pakket en het ZekerheidsPakket Particulieren van Nationale-Nederlanden en de meestgestelde vragen.

Vanaf nu ontvang je de communicatie over je Reaal Goed Geregeld Pakket vanuit Nationale-Nederlanden. Als er voor je product iets verandert, dan informeren we je daar altijd tijdig en persoonlijk over.


Reaal polisvoorwaarden, verschillenoverzichten en meestgestelde vragen

De voorwaarden van de Reaal schadeverzekeringen, die op dit moment gelden, hebben we voor je hieronder op een rij gezet. Het risicodragerschap is hier gewijzigd naar Nationale-Nederlanden vanaf 1 januari 2021. Je ziet hieronder ook de verschillenoverzichten aan met daarin de belangrijkste verschillen tussen schadeverzekeringen van Reaal en Nationale-Nederlanden en een Q&A met de meestgestelde vragen en antwoorden.

Meest gunstige voorwaarden in het eerste jaar

Daar waar de voorwaarden van Reaal voorheen ruimer waren gelden voor het eerste verzekeringsjaar na verlengingsdatum de meest gunstige voorwaarden voor jou. Dit 'Best of' principe wordt in deze overzichten aangegeven met een paarse krul. Na dit jaar gaan de voorwaarden van Nationale-Nederlanden gelden. Aan deze overzichten zijn geen rechten te ontlenen. Raadpleeg de onderstaande productvoorwaarden voor de complete en meer gedetailleerde informatie over deze voorwaarden.

Verschillenoverzichten
Voorwaarden ZekerheidsPakket Particulieren

Meestgestelde vragen

We hebben alle meestgestelde vragen over de overname van Reaal Schadeverzekeringen Particulieren Schade voor je op een rij gezet.


Wil je schade melden of je verzekering wijzigen?

Het wijzigen van je verzekering of het melden van een schade gaat voortaan via Nationale-Nederlanden. Meer informatie over het wijzigen van je verzekering vind je op de pagina Schadeverzekering wijzigen.

Wil je een schade melden of meer informatie hierover? Bekijk dan de pagina Schade melden.