Ga direct naar inhoud

NN Kunstfestival 2023

Wist je dat kunst ontdekken gezond is? Daarom organiseerden we samen met 22 musea en culturele instellingen in heel Nederland van 28 september tot en met 8 oktober het eerste NN Kunstfestival. Heb je het gemist? Houd onze website in de gaten voor het vervolg in 2024 of bekijk nog even onze highlights van dit jaar!


Op 27 september vond de spetterende opening van de eerste editie van het NN Kunstfestival plaats. Een inspirerend avondprogramma bij Kunstmuseum Den Haag! Velen genoten er van o.a. de tentoonstelling 'Royals & Rebels - British Fashion', die nog tot en met 7 januari te zien is.

Royals & Rebels

Ontdek de kracht van kunst. Onze support heb je.

Kunst is goed voor je gezondheid

Verrassend toch? Een bezoekje aan een museum is niet alleen goed voor je culturele ontwikkeling, maar ook voor je gezondheid.

Meer weten?

NN Kunstfestival 2023 highlights

Meer dan 85 activiteiten bij 22 musea door heel Nederland! We blikken nog even terug:

5x kunstinspiratie vanuit huis

Ben jij toe aan een dosis inspiratie maar heb je geen tijd om naar het museum te gaan? Geen nood: we hebben een uitgebreide selectie aan online activiteiten. Zoals de mysterieuze podcast: ‘het Geheim van Escher.’

Lees de 5 tips

Het belang van kunst voor iedereen

Samen met het Jeugdeducatiefonds zetten wij ons in om kunst toegankelijk te maken voor heel Nederland. Want of je nu jong of oud bent, arm of rijk, iedereen moet kunnen genieten van kunst.

Meer weten?

Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Podcast Het Geheim van... (seizoen 2)

Heb jij zin in wat voorpret? Beluister dan direct onze podcast 'Het geheim van...'. Daarin gaat Splinter Chabot op zoek naar het geheim van het wereldwijde succes van Mondriaan, M.C. Escher, Iris van Herpen, Rembrandt en Erwin Olaf.

Ontdek meer