Ga direct naar inhoud

NN Kunstfestival

Wist je dat kunst ontdekken gezond is? Kom daarom van 28 september tot en met 8 oktober naar het NN Kunstfestival, profiteer van korting op je museumtickets en laat je verwonderen. Bekijk snel wat er bij jou in de buurt te doen is en ontdek de kracht van kunst!

Ontdek de musea met kortingscode ‘kunstontdekker’

Ontdek de kracht van kunst. Onze support heb je.

NN Kunstfestival Openingsavond

Op 27 september vindt de spetterende opening van de eerste editie van het NN Kunstfestival plaats. Beleef een inspirerend avondprogramma bij Kunstmuseum Den Haag!

Meer weten?

Winactie: maak kans op passe-partouts

Doe mee met onze Instagram-winactie! Je maakt kans op passe-partout tickets waarmee je 11 dagen lang onbeperkt toegang krijgt tot alle 22 deelnemende musea van het NN Kunstfestival.

Doe mee!

Ook interessant:

Kunst is goed voor je gezondheid

Verrassend toch? Een bezoekje aan een museum is niet alleen goed voor je culturele ontwikkeling, maar ook voor je gezondheid.

Meer weten?

5 activiteiten om te doen met kinderen

Bezoek je het NN Kunstfestival met (klein)kinderen? Er is genoeg te doen voor jong én oud! Wij hebben alvast 5 toffe activiteiten op een rij gezet.

Lees meer

5x kunstinspiratie vanuit huis

Ben jij toe aan een dosis inspiratie maar heb je geen tijd om naar het museum te gaan? Geen nood: we hebben een uitgebreide selectie aan online activiteiten. Zoals de mysterieuze podcast: ‘het Geheim van Escher.’

Lees de 5 tips

Het belang van kunst voor iedereen

Samen met het Jeugdeducatiefonds zetten wij ons in om kunst toegankelijk te maken voor heel Nederland. Want of je nu jong of oud bent, arm of rijk, iedereen moet kunnen genieten van kunst.

Meer weten?

Museumtijdschrift

Namens Museumtijdschrift mogen wij je een mooie aanbieding doen, zodat je in het nieuwe culturele seizoen goed voorbereid op museumpad gaat. Neem voor 1 december een jaarabonnement (8 nummers) op Museumtijdschrift en ontvang 35% korting. Je betaalt slechts € 55,- (i.p.v. € 86).

Pak deze korting

Ontbijt Ai Weiwei Kunsthal Rotterdam

Kom op zaterdag 30 september ontbijten bij Kunsthal Rotterdam. Na afloop bezoek je als één van de eersten de indrukwekkende tentoonstelling In Search of Humanity met het werk van kunstenaar Ai Weiwei. Wees er snel bij, want vol=vol!

Lees meer

Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Podcast Het Geheim van... (seizoen 2)

Heb jij zin in wat voorpret? Beluister dan direct onze podcast 'Het geheim van...'. Daarin gaat Splinter Chabot op zoek naar het geheim van het wereldwijde succes van Mondriaan, M.C. Escher, Iris van Herpen, Rembrandt en Erwin Olaf.

Ontdek meer

Brueghel: de familiereünie

Om de wereldberoemde werken van schildersfamilie Brueghel te zien, moest je lange tijd afreizen naar de grootste musea ter wereld. Moést, inderdaad, want ze zijn vanaf 30 september te zien in Het Noordbrabants Museum.

Meer informatie

Oog in oog met het Meisje

Het iconische Meisje met de parel volgt je met haar blik, waar je ook staat in de ruimte. Dat moet je meegemaakt hebben. Op 8 oktober kun je tijdens een speciale middag alles te weten komen over dit wereldberoemde kunstwerk.

Meer weten?

Hocus Pocus kunstspel voor jong & oud

Haal bij Museum Arnhem een tas met goochelarij en magie kunstspelletjes op. Met deze tas wordt jullie hele museumbezoek één groot spel. Leer met elkaar om op een compleet nieuwe manier naar kunst te kijken. Geschikt voor de hele familie.

Meer weten?

Kunst(k)uurtje: Is kunst gezond voor je?

In een Kunst(k)uurtje met Ageeth de Waal, arts-docent aan de faculteit geneeskunde (VU Amsterdam), kom je erachter óf en hoe kunst onze gezondheid beïnvloedt. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met kunst kijken of dat je dit nog nooit gedaan hebt. Iedereen kan meedoen.

Meer weten?