Ga direct naar inhoud

Er is maar één Nederlander zoals jij

We hebben veel met elkaar gemeen. Toch zijn we allemaal anders. Iedereen heeft unieke doelen. Onderweg naar dit doel doen we investeringen en offeren we dingen op. We laten dingen om onze unieke doelen te bereiken. In deze campagne vieren we de unieke doelen van unieke Nederlanders en de weg hiernaartoe.

Benjamin Namane

Er is maar één Nederlander voor wie bakkers hun oud brood bewaren. Benjamin zag elke ochtend de grote bergen brood die werden weggegooid omdat het brood een dag oud was. Zonde, want dit brood is nog prima te gebruiken voor tosti’s, croutons en broodkruim. Daarom begon Benjamin samen met zijn zakenpartner en vriend Manuel De Tweede Jeugd. Daar maken zij nieuwe, lekkere creaties van oud brood. Lees meer over Benjamin op www.detweedejeugd.nl.

Christa Kloosman

Er is maar één Nederlander die van danseres pilote werd. Christa reisde als professioneel danseres de wereld rond, maar zag door een vervelende blessure haar dansdroom in duigen vallen. Christa besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten. In plaats daarvan verbreedde zij haar horizon; vol passie volgde zij een opleiding om piloot te worden. Na jaren training is Christa nu een van de weinige vrouwelijke piloten van Nederland.

Lees meer verhalen over unieke Nederlanders