Ga direct naar: inhoud

Campagnes

We leven in een bijzondere tijd. Ons leven wordt steeds sneller en complexer. We maken steeds vaker onze eigen, individuele keuzes. We daten anders, eten anders, wonen anders, rijden anders. We leven anders.

Nationale-Nederlanden weet wat Nederlanders bezighoudt. Wat jou bezighoudt. Want er is maar één Nederlander zoals jij. Die jouw leven leidt. In de wereld van nu.
 
Voor de dingen waar jij nu mee bezig bent, bieden wij oplossingen van nu.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


Verschillende hypotheken die passen bij het leven van nu

Er zijn ruim 1 miljoen Nederlanders die als werken als ZZP’er. Velen van hen hebben, net als Joris, behoefte aan een eigen huis als thuis. Door hun baankeuze kan het echter lastig zijn om een hypotheek te krijgen.

Nationale-Nederlanden biedt daarom verschillende hypotheken die passen bij het leven van nu, zoals de Ondernemershypotheek voor ZZP’er, ondernemers en freelancers, maar ook de Nieuwbouwhypotheek, de Verhuurhypotheek en de seniorenverhuisregeling.

Lees meer over onze nieuwste campagne


Er zijn 1,8 miljoen Nederlanders die als mantelzorger elke dag lang of intensief voor hun naasten zorgen, veelal naast hun eigen baan en/of gezin. Uit de gezondheidsmonitor van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat ongeveer 450.000 mantelzorger zich zwaar belast voelen.

Nationale-Nederlanden biedt hiervoor Vervangende Mantelzorg. Daarmee kun je als mantelzorger een beroep doen op iemand die tot twee weken per jaar alle zorgtaken liefdevol van je overneemt. Zo heb je even tijd voor jezelf. Want je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je goed voor jezelf zorgt.

De nieuwe zorgverzekering

Lees meer over deze campagne


Overige services

Inboedel/Opstalverzekering

Lees meer over deze campagne

Pensioen Ophelder Service

Lees meer over deze campagne

Jouw Later Service

Lees meer over deze service

Ondernemershypotheek

Lees meer over deze hypotheek

Mijn Hypotheekaanvraag

Lees meer over deze service

Jouw inkomen later

Lees meer over deze service