Ga direct naar: inhoud

Campagnes

Iedere Nederlander is anders. We hebben misschien wel dezelfde taal, gebruiken, trekjes of gewoontes. Maar onze levens verschillen totaal. Qua werk, gezin of vrijetijdsbesteding. We hebben elk onze eigenzinnigheden, dromen, ‘piekermomenten’ en persoonlijke wensen.

Al meer dan 170 jaar is Nationale-Nederlanden vertrouwd met al die verschillende Nederlanders. Hoe jouw leven eruit ziet, bepaalt wat je financieel nodig hebt.

Er is tenslotte maar één Nederlander zoals jij.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


De nieuwe zorgverzekering

Lees meer over onze nieuwste campagne

Er zijn 1,8 miljoen Nederlanders die als mantelzorger elke dag lang of intensief voor hun naasten zorgen, veelal naast hun eigen baan en/of gezin. Uit de gezondheidsmonitor van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat ongeveer 450.000 mantelzorger zich zwaar belast voelen.

Nationale-Nederlanden biedt hiervoor Vervangende Mantelzorg. Daarmee kun je als mantelzorger een beroep doen op iemand die tot twee weken per jaar alle zorgtaken liefdevol van je overneemt. Zo heb je even tijd voor jezelf. Want je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je goed voor jezelf zorgt.


Eén op de drie Nederlanders wil bewuster consumeren. Nederlanders blijken niet alleen beter na te denken over wat ze willen kopen, maar ook over of ze wel iets nieuws willen kopen.

Bij onze aankoopbeslissingen spelen overwegingen op het gebied van duurzaamheid en ethiek een steeds grotere rol. Ook spreekt er een groeiende afkeer uit van de wegwerpcultuur, waarin we achteloos allerlei spullen kopen en ze net zo makkelijk weer weggooien zodra ze beschadigd raken of we erop uitgekeken zijn.

Nationale-Nederlanden speelt daarop in met de Direct Herstel Service, waarmee beschadigde spullen uit je inboedel vakkundig en snel worden hersteld in plaats van vervangen. Niet alleen kun je daardoor langer genieten van de spullen die je dierbaar zijn, ook is het een stuk beter voor de wereld.

Inboedel- en Opstalverzekering

Lees meer over deze campagne


Overige services

Pensioen Ophelder Service

Lees meer over deze campagne

Jouw Later Service

Lees meer over deze service

Ondernemershypotheek

Lees meer over deze hypotheek

Mijn Hypotheekaanvraag

Lees meer over deze service

Jouw inkomen later

Lees meer over deze service