Ga direct naar: inhoud

NN trotse hoofdsponsor Marathon Rotterdam

Supporter van alle hardlopers actief tijdens marathon weekend

De Marathon Rotterdam gaat zijn feestelijke jubileumjaar in met NN als nieuwe titelsponsor. De 35ste editie van het grootste eendaagse sportevenement van Nederland heet op zondag 12 april 2015 de NN Marathon Rotterdam. Als supporter van alle hardlopers is NN tijdens het marathonweekend actief in Rotterdam en rond het marathon parcours. Onder meer met de introductie van online hardloopplatform ‘Your Miles Matter’, een reusachtige foto op kantoorgebouw Delftse Poort en activiteiten in het NN DE Café voor alle hardlopers en supporters.

Your Miles Matter

Voorafgaand aan de NN Marathon Rotterdam introduceert NN het online hardloopplatform Your Miles Matter. Your Miles Matter (www.yourmilesmatter.nl) is een programma waarmee hardlopers zelf een (goed) doel kunnen bepalen voor een aantal te lopen kilometers en vrienden kunnen uitnodigen hen daarbij te ondersteunen. Het verschil wordt gemaakt door een concreet ‘doel’ te verbinden aan de kilometers hardlopen, en dat motiveert extra om te gaan en te blijven lopen. De beloning is het doel dat wordt ondersteund. Extra motivatie komt van Your Miles Matter zelf, want alle inspanningen worden beloond met leuke running gear en gadgets. Zo geeft NN lopers net dat beetje extra steun.

Supporter van alle hardlopers

Om heel Rotterdam op te warmen voor de NN Marathon Rotterdam is er op het kantoorgebouw Delftse Poort, het 150 meter hoge gebouw waar Nationale-Nederlanden zetelt een reusachtige foto van 45 x 65 meter aangebracht. De immense afbeelding van topsportfotograaf Ruud Baan met daarop vier hardlopers is in een kleine twee weken tijd aangebracht en in volle glorie te zien in de wijde omtrek. Op de foto lijkt het net alsof de hardlopers door de imposante skyline van Rotterdam rennen.

 

NN Rennerscafé

Het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café aan de stations zijde van gebouw Delftse Poort staat op zondag 12 april ook in het teken van Nederlands bekendste marathon. Op het stationsplein wordt het koffiecafé omgedoopt tot NN Rennerscafé voor alle hardlopers en supporters van de lopers. DJ Okkie zorgt er de gehele dag voor ontspannen warming-up muziek en er zijn verschillende masseurs aanwezig om de hardlopers na afloop van de wedstrijd te masseren. Ook worden er voetmassages gegeven om de pijn te verzachten.

NN en hardlopen

NN Group (NN, Nationale-Nederlanden en NN Investment Partners, de nieuwe naam van ING Investment Management) heeft hardlopen tot speerpunt gemaakt van zijn sportsponsoring en NN is trots dat ze dit toonaangevende hardloopevenement sponsort. Als supporter van alle hardlopers wil NN de sport en iedereen die zelf loopt ondersteunen. Hardlopen is een sport voor jong en oud, voor beginnende en ervaren lopers en het past ook bij een gezonder leven. En hardlopen verbindt verschillende generaties, het past daarom bij NN, als verzekeraar en vermogensbeheerder actief voor alle generaties.