NN Hardloopkalender

Als supporter van alle hardlopers sponsort Nationale-Nederlanden elk jaar meerdere hardloopevenementen in Nederland. We verwelkomen je hier graag! Bekijk hieronder een overzicht van onze aankomende hardloopevenementen.

NN CPC Loop Den Haag

De City-Pier-City Loop wordt al sinds 1975 in Den Haag gehouden. Er zijn verschillende afstanden te lopen: de halve marathon (21,2 km), 5 en 10 km en twee jeugdlopen van 1 en 2,5 km.

Volgende editie: 9 maart 2025

Meer informatie

NN Marathon Rotterdam

De NN Marathon Rotterdam is het grootste hardloopevenement van Nederland! Tijdens de marathon (42 km en 195 meter) loop je o.a. over de Erasmusbrug en kom je langs de Ahoy en de Kuip.

Volgende editie: 12 & 13 april 2025

Meer informatie

NN Dam tot Damloop


De NN Dam tot Damloop (5 en 10 Engelse mijl) is één van de meest iconische hardloopevenementen van Nederland. Wat begon als een kleinschalig evenement in 1985, is uitgegroeid tot een spectaculair evenement die zowel de steden Amsterdam als Zaandam doen bruisen van energie en enthousiasme.

Volgende editie: 21 en 22 september 2024

Meer informatie

NN Zevenheuvelenloop


De NN Zevenheuvelenloop wordt jaarlijks in de omgeving van Nijmegen gehouden. Op de zaterdagavond kun je meelopen met de NN Zevenheuvelennacht (7 km) en op de zondag vindt het hoofdevenement plaats (15 km).

Volgende editie: 16 & 17 november 2024

Meer informatie

NN Egmond Halve Marathon

De NN Egmond Halve Marathon is een echte strijd tegen de elementen. Via het strand, door de duinen en over de bekende Bloedweg loop je richting de finish. Je kunt ook meedoen aan de Kwart Marathon (10,5 km).

Volgende editie: 12 januari 2025

Meer informatie