Ga direct naar inhoud

Kom maar op met het leven

Het leven zit vol veranderingen. De ene keer kies je er zelf voor. Een andere keer overkomt het je. Daar kan je best wat support bij gebruiken.

Daarom hebben wij verzekeringen die je beschermen tegen de risico’s die vaak bij veranderingen komen kijken. Bieden wij hulp bij het realiseren van je pensioenplannen. En regelen we je bankzaken voor wanneer je bijvoorbeeld gaat samenwonen, een kindje krijgt of uit elkaar gaat. Zo kan jij vol vertrouwen het leven en de veranderingen die daarbij horen aangaan. Net als dit meisje in onze nieuwe commercial!

Verzekeringen

Een nieuw huis? Dan komt er veel op je af. Wat moet je regelen op welk moment? Wij helpen je met het voorbereiden van je verhuizing.

Lees meer

Pensioenen

Denk je over eerder stoppen met werken? De nieuwe pensioenregels bieden nieuwe manieren om eerder met pensioen te gaan.

Lees meer

Bankzaken

Het leven wordt steeds duurder. Heb je vragen over je financiën, of wil je meer grip? We helpen je met handige tips en verhalen.

Lees meer

Wij zijn supporter van jouw verandering

Sta je voor een verandering en kun je wel wat hulp gebruiken? Voor welke verandering je ook staat, onze support heb je. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen, zodat jij vol vertrouwen veranderingen aan kunt gaan.

Vraag het een adviseur

Veranderingen brengen soms belangrijke financiële beslissingen met zich mee. Dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt. Een onafhankelijk adviseur kan je hierbij helpen.

Schakel een adviseur in

Vraag het onze experts

Vragen over veranderingen in bijvoorbeeld je hypotheek, zorgverzekering of beleggingen? Onze experts staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Stel je vraag

Inspirerende verhalen over verandering

Veranderen betekent soms: keuzes maken. In onze podcastserie 'De kunst van kiezen' duiken we samen met psychologen en gedragswetenschappers in de levens van mensen die een radicale keuze maakten. Een radicale, vaak dappere keuze voor verandering.

Hoe hebben ze gekozen? Hoe komen belangrijke keuzes eigenlijk tot stand? En hoe kunnen we betere keuzes maken?

Luister alle afleveringen