Een gezond en vitaal later?

Onze support heb je

Ouder worden? Daar kijken de meeste mensen niet heel erg naar uit. Maar zo lang mogelijk jong blijven? Ja, daar tekenen we voor! Daarom bieden we je inspiratie voor een gezond en vitaal leven. Want voor welke verandering je ook staat, onze support heb je.

Beweeg jezelf gezond

Genoeg beweging is misschien wel de belangrijkste bouwsteen voor een gezond en vitaal later. Door hier nu in te investeren, pluk je straks de vruchten.

Tips om meer te bewegen

Geen stress, gezond bewegen hoeft niet moeilijk te zijn! We geven je een aantal handige tips voor hoe jij makkelijk meer kunt bewegen in je dagelijkse leven.

Bekijk de tips om meer te bewegen

Zo houd je sporten wél vol

Gestart met sporten, maar ebt het enthousiasme na een paar weken langzaam weg? Je bent niet de enige. Op zoek naar tips hoe je het wél kan volhouden?

Wij supporten je

Hoe doorbreek je oude gewoontes?

Beginnen met iets nieuws, betekent soms dat je eerst oude gewoontes moet doorbreken. Maar hoe doe je dat? Het begint met het creëren van bewustwording.

Lees verder


Kunst is goed voor je gezondheid


Kunst is goed voor je gezondheid

Een bezoekje aan een museum, theater of concert is niet alleen goed voor je culturele ontwikkeling, maar ook voor je gezondheid. Dat blijkt uit meerdere onderzoeken. Kunst houdt namelijk je brein fit. Verrassend toch? Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit.

Meer informatie

Gezond wonen en werken

Wie gezonder wil leven, eet gezond, beweegt voldoende en haalt regelmatig een frisse neus. Toch? Dat is een goed begin, maar je kunt meer doen. Bijvoorbeeld op het gebied van wonen en werken.

Hoe gezond woon jij?

Wist je dat het klimaat in je woning ook grote invloed heeft op je gezondheid? Fijnstof inademen kan bijvoorbeeld leiden tot luchtwegklachten. En 90% van de blootstelling aan fijnstof vindt niet buiten, maar bínnen plaats.

Ontdek hoe gezond jij woont

Gezond werken: zo doe je dat

In verhouding tot andere Europese landen zitten Nederlanders veel. En dat kan gevolgen voor je gezondheid hebben. Gelukkig is de gezondheid op de werkvloer eenvoudig te verbeteren met een aantal handige tips.

Bekijk onze tips over gezond werken

Bewust en gezond eten

Gezond eten heeft een groot effect op je gezondheid en lichaamsgewicht. Zo kun je door gezond te eten je de kans op gezondheidsklachten verkleinen. Dat is fijn met het oog op later. Bij gezonde voeding is balans en structuur van belang. Zo kun je een gezonde leefstijl ontwikkelen die je volhoudt. Maar hoe pak je dat aan?

Lees meer over bewust en gezond eten

Vitaal met pensioen

Dat je ouder wordt, betekent niet dat je je oud hoeft te voelen. Wij helpen je graag om ook na je pensioen gezond en vitaal te blijven.

Tips om vitaal te blijven

Iedereen wordt op een andere manier ouder. Hoe we ook verschillen, na het pensioen zijn er veel manieren om gezond te leven en zo vitaal en fit te blijven. We hebben een paar tips voor je verzameld.

Bekijk onze tips om vitaal te blijven

Je netto pensioen berekenen, dat doe je zo!

Bereken hier eenvoudig je netto pensioen en ontdek wat je bruto pensioen is. Maak snel een berekening.

Bereken het hier

Wij zijn jouw supporter van verandering

Niet alleen de keuzes die je maakt, maar ook de veranderingen die je overkomen, hebben invloed op jouw later. Sta je voor een verandering en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar.

Ontdek het zelf