Ga direct naar inhoud

Kom maar op met het leven!

We leven steeds langer. Dat betekent niet dat we langer ‘oud’ zijn; we blijven langer jong. En dat biedt kansen! Maak een carrièreswitch, start een nieuwe studie of koop dat huis in Spanje. Met een goede voorbereiding kan het. Dus kom maar op met het leven. Onze support heb je, voor welke verandering je ook staat.

Ben jij klaar voor jouw ideale later?

Veranderingen maken het leven interessant. En ze helpen je om jouw ideale later te realiseren. Benieuwd of jij klaar bent voor later?

Doe de test

Later en je financiën

Financiële keuzes die je nu maakt, helpen je om jouw ideale later te realiseren. We geven je tips en inspiratie over sparen, beleggen en vermogen.

Ben jij on FIRE? (En wat is het eigenlijk?)

Steeds meer mensen ontdekken de FIRE-beweging. Hiermee willen ze volledig financieel onafhankelijk worden. Dat klinkt goed. Maar hoe werkt het?

Ontdek meer

Geld voor later: regel het nu alvast

Met nadenken over de toekomst kun je niet vroeg genoeg beginnen. Soms kun je nu al geld opzijzetten voor later. Hoe? Wij bespreken zes manieren.

Bekijk de 6 manieren

7 spaartips om sneller bij je doel te komen

De een is beter in sparen dan de ander. Dat heeft niets met karakter te maken; het is een kwestie van gedrag. We helpen je op weg met 7 tips.

Bekijk onze tips

Bekijk alle artikelen over financiën

De keuze van Marleen en Hans

Het maken van keuzes helpt je om jouw ideale later te bereiken. Zo ook Marleen en Hans. Zij kozen er op hun 40ste voor om het financiële roer om te gooien, zodat ze eerder kunnen stoppen met werken.

Luister hun verhaal

Niet iedereen verkeert in de omstandigheden om toekomstdromen financieel waar te maken. Dat trekken wij ons aan. Daarom zetten we ons, samen met maatschappelijke partners, in om mensen financieel weerbaarder te maken en meer inkomensperspectief te geven.

Bekijk wat wij hiervoor doen

Pensioen en je ideale later

Later en pensioen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De nieuwe pensioenwet biedt je steeds meer mogelijkheden voor je ideale later.

Hoe staat jouw pensioen ervoor?

Samen met het Nibud ontwikkelden we het Geldplan Pensioen. Check hiermee hoe je de risico’s op te weinig pensioen beperkt.

Ontdek het Geldplan Pensioen

Laat je inspireren voor je pensioen

Met het nieuwe pensioenstelsel hebben we steeds meer invloed op ons pensioen. Welke keuzes passen bij jou? We geven je graag inspiratie.

Bekijk ons magazine

Het pensioenakkoord van twee kanten

Er gaat volgend jaar veel veranderen op pensioengebied. Tom (63) en Carlijn (30) vertellen over hun veranderingen en keuzes.

Lees het verhaal van Tom en Carlijn

Bekijk alle artikelen over pensioen

We leven langer – en dit verwachten we daarvan

We worden steeds ouder. Maar vinden we dat ook leuk? Jazeker, blijkt uit internationaal onderzoek van NN Group . Wat verwachten we eigenlijk van een langer leven? Hoe vullen we dat het liefst in? En kiezen we straks massaal voor een andere invulling van ons leven?

Lees verder

Vitaal oud worden

Zo lang mogelijk jong blijven? Daar tekenen we voor! We supporten je om vitaal ouder te worden.

Gezond werken: zo doe je dat

Veel zitten kan gevolgen voor je gezondheid hebben. Gelukkig is de gezondheid op de werkvloer eenvoudig te verbeteren met een aantal handige tips.

Bekijk onze tips voor gezond werken

Gezond blijven is een kunst

Een bezoekje aan een museum, theater of concert is niet alleen goed voor je culturele ontwikkeling, maar ook voor je gezondheid. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit.

Lees waarom kunst gezond is voor jou

Bekijk alle artikelen over gezondheid

Wij zijn jouw supporter van verandering

Niet alleen de keuzes die je maakt, maar ook de veranderingen die je overkomen, hebben invloed op jouw later. Sta je voor een verandering en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar.

Ontdek het zelf

Advies nodig?

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Vind een onafhankelijk adviseur