Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden en Welzijn

Als financieel dienstverlener zetten wij ons in voor het financieel welzijn van onze klanten. Natuurlijk met onze financiële producten en dienstverlening, maar ook met inspiratie & advies en door support te bieden bij betalingsproblemen. Ook op het gebied van fysiek en mentaal welzijn kunnen onze klanten rekenen op de support van Nationale-Nederlanden. Van tips over gezonde voeding en beweging tot het reduceren van stress op de werkvloer.

Financieel welzijn

Bespaartips, doelsparen en meer over sparen

Spaar je voor een specifiek doel of gewoon als appeltje voor de dorst? Wat je spaardoel ook is, we geven je spaartips en helpen je bij vragen als: 'Wat past beter bij mij: sparen of beleggen?'.

Lees meer

Besparen: zo houd je meer geld over

Wil je weten hoe je kunt besparen? Lees onze bespaartips en verhalen van anderen. Zo kun je zelf kiezen welke manier van besparen het beste bij jou past.

Tips om je kind financieel bewust te maken

Hoe leer je je kind op een goede manier om te gaan met geld, zodat hij of zij later financieel op eigen benen kan staan? Ontdek hoe andere ouders de financiële opvoeding aanpakken.

Lees meer

Hulp bij betalingsproblemen

De sterk stijgende energieprijzen en de hoge inflatie zorgen voor een druk op je financiële huishouding. We zijn er in deze uitdagende tijden om met je mee te denken. Vanuit onze mogelijkheden kijken we gericht hoe wij je kunnen ondersteunen.

Ben je al in een moeilijke situatie beland of ben je daar bang voor? Voor hulp bij betalingsproblemen kijken we graag met je mee naar de beste oplossing.

Lees meer

Financieel welzijn voor later

Duurzaam pensioen: acht feiten en fabels

Een duurzaam pensioen én genoeg rendement: die twee gaan vast niet samen. Of toch wel? Dit zijn acht feiten en fabels over een duurzaam pensioen.

Lees meer

Een goed pensioen is het doel

Steeds meer mensen houden rekening met maatschappij en milieu bij financiële keuzes. Nationale‑Nederlanden laat bij het beleggen van je pensioenpremie ook duurzaamheid criteria meewegen.

Lees meer

Hoe verantwoord zijn onze pensioenbeleggingen?

Nathalie van Toren, Responsible Investment bij NN Group, legt uit hoe het zit met verschillende benchmarks en hoe wij pensioenpremies verantwoord beleggen.

Lees meer

Mentaal en fysiek welzijn

Mentaal en fysiek fit op je werk

Wat hebben fysieke en mentale fitheid met elkaar te maken? Voormalig Olympisch atleet en ondernemer Patrick van Luijk deelt in dit interview zijn tips om fit te blijven op je werk.

Lees meer

Gezond werken? Zo doe je dat!

Hard werken en een goede gezondheid, gaat dat samen? Gemiddeld brengen we 37 uur van de week door op ons werk, wat nog best acceptabel lijkt. Kan dit gevolgen hebben voor je gezondheid?

Lees meer

‘Mensen zijn verrassend veerkrachtig’

Burn-out, werkstress, angst en depressie: je hoort de termen vaak, maar het lijkt alsof iedereen er wat anders onder verstaat. Psychiater Christiaan Vinkers deelt zijn opinie en ervaring.

Lees meer

Jouw gezondheid

Een gezond lichaam en gezonde geest geven je de mogelijkheid om de dingen te doen die je graag wilt. Daarom is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Lees onze tips over voeding, beweging, ontspanning en geluk!

Lees meer

Voor werkgevers & HR-professionals

Lees onze trendrapports op het gebied van werk en vitaliteit en raak geïnspireerd door ervaringen en tips van werkgevers en experts over goed werkgeverschap, een gezond bedrijf en vitaliteit.

Kunst & Cultuur

Kunst en cultuur verrijken je leven. Als supporter van alle kunstontdekkers zetten we ons in om meer Nederlanders dit te laten ervaren.

Lees meer

Hardlopen

Of je nou je allereerste kilometers gaat lopen of er al flink wat achter de rug hebt, onze support heb je. Als supporter van alle hardlopers zijn we er voor de beginnende en ervaren hardloper.

Lees meer

Meer over NN & een duurzame samenleving

Onze support heb je

Bij Nationale-Nederlanden zijn we niet alleen supporter van een duurzame samenleving. Wij zetten ons ook in om kunst & cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en we zijn supporter van hardlopers en onze maatschappelijke partners.

Nationale-Nederlanden en de samenleving