Ga direct naar inhoud

Uw zorgverzekering

Uw premie, polis en voorwaarden zijn niet gewijzigd en onze service blijft zoals u van ons gewend bent. Goed om te weten: u hoeft uw zorgverlener niet op de hoogte te stellen van deze wijziging. Regelt u online in Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering uw zorgzaken? Uw vertrouwde zorgomgeving krijgt alleen een andere kleur en een andere naam: Mijn NN Zorgverzekering.

Uw nieuwe zorgpas

Door de naamswijziging heeft u een zorgpas van Nationale-Nederlanden ontvangen. Uw relatienummer is hetzelfde gebleven. Met deze nieuwe zorgpas kunt u ook in het buitenland aantonen dat u in Nederland verzekerd bent. Wanneer u binnen de EU-landen, Zwitserland en Australiƫ zorgkosten maakt, hoeft u deze niet zelf voor te schieten. Meer informatie vindt u op Zorgpas buitenland (EHIC). Zo kunt u met een gerust hart op vakantie!

We begrijpen dat het samengaan van Delta Lloyd met Nationale-Nederlanden vragen kan oproepen. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen over uw zorgverzekering al voor u op een rij gezet. Geeft dit geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons, we helpen u graag verder.


 

Kunnen wij u helpen?