Ga direct naar: inhoud

ASICS NK Atletiek 2019

Maak kans op kaarten voor
de ASICS NK Atletiek

De Nederlandse atletiektop strijdt in Den Haag om de nationale titels. Maak kans om erbij te zijn!

Doe mee

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie.
Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Actueel NN Running Team nieuws

Topatleten over de INEOS 1:59 Challenge

16 jul 2019

De atleten die in Kaptagat met Eliud Kipchoge trainen vertellen hoe ze denken over de grensverleggende poging van Eliud om geschiedenis te schrijven met de INEOS 1:59 Challenge.

Lees meer

Fysiotherapeut van Ethiopische topatleten

09 jul 2019

De helende handen van fysiotherapeut Sjors Schipaanboord spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van de Ethiopische topatleten van het NN Running Team.

Lees meer

Kipchoges INEOS 1:59 uitdaging in Wenen

08 jul 2019

De historische stad Wenen is gastheer van Eliud Kipchoges poging om de laatste grote barrière in de moderne atletiek, de marathon in minder dan twee uur, te doorbreken.

Lees meer

Juichmoment

Bij diverse evenementen die wij ondersteunen, krijgen hardlopers de kans om op Usain Bolt-achtige wijze op de foto te gaan met het scorebord waarop hun naam en gelopen tijd te zien is.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Op 7 april 2019 werden de helden van de NN Marathon Rotterdam verrast door hun supporters. Op 4 grote schermen zijn persoonlijke aanmoedigingsvideo’s getoond.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Vorig jaar liepen er maar liefst 1700 mensen met ons Pacing Team mee. Sluit jij ook aan?

Meer informatie

Smart Medal

In november 2018 lanceerde Nationale-Nederlanden de Smart Medal. Dat is een medaille, voorzien van een chip, waarop het persoonlijke hardloopverhaal van de deelnemer is opgeslagen.

Meer informatie

Stichting Running Blind

NN Group en het Fonds Gehandicaptensport werken sinds 1 januari 2019 samen om het hardlopen voor mensen met een visuele beperking te verbeteren. De steun richt zich op Stichting Running Blind.

Meer informatie

NN hardloopevenementen in Nederland

Meer informatie over de Sponsoractiviteiten van Nationale-Nederlanden in de hardloopsport

Datum Evenement Locatie Activiteiten
20 oktober 2019 TCS Amsterdam Marathon Amsterdam Hardloopsupporter
16 & 17 november 2019 NN 7 Heuvelenloop Nijmegen Smart Medal
Juichmoment
12 januari 2020 NN Egmond Halve Marathon Egmond aan Zee Smart Medal
Juichmoment
8 maart 2020 NN CPC loop Den Haag Den Haag
4 & 5 april 2020 NN Marathon Rotterdam Rotterdam