Ga direct naar inhoud

Amsterdam, bedankt!

Op 20 oktober 2019 werden de helden van de TCS Amsterdam Marathon verrast door hun supporters met 2241 persoonlijke aanmoedigingsvideo’s.

Het laatste deel van Eliuds Dagboek

Lees het dagboek van Eliud Kipchoge waarin hij vertelt hoe hij zich voorbereid heeft voor zijn fantastische marathontijd van 1:59:40.

Lees het dagboek van Eliud Kipchoge

INEOS 1:59 Challenge

Eliud Kipchoge heeft op zaterdag 12 oktober de twee uurgrens op de marathon doorbroken.

Meer over de INEOS 1:59 Challenge

Actueel NN Running Team nieuws

Hey Brother!

22 okt 2019

Tessema Abshero coacht zijn jongere broer Ayele die dit jaar bij de marathon van Hamburg een tweede plek veroverde. We wilden meer te weten komen over hun coach-atleetrelatie.

Lees meer

Het "maanlandings­moment" van Eliud Kipchoge

16 okt 2019

Eliud Kipchoge beleefde zijn “maanlandingsmoment” door als eerste in de geschiedenis de marathon onder de twee uur te lopen tijdens de INEOS 1:59 Challenge.

Lees meer

Wat ik heb geleerd - Abdi Nageeye

15 okt 2019

Abdi Nageeye is Nederlands recordhouder op de marathon en is als atleet van het NN Running Team in Kenia gevestigd. Hij blikt terug op een aantal van de belangrijkste leermomenten in zijn leven.

Lees meer

Juichmoment

Bij diverse evenementen die wij ondersteunen, krijgen hardlopers de kans om op Usain Bolt-achtige wijze op de foto te gaan met het scorebord waarop hun naam en gelopen tijd te zien is.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Op 7 april 2019 werden de helden van de NN Marathon Rotterdam verrast door hun supporters. Op 4 grote schermen zijn persoonlijke aanmoedigingsvideo’s getoond.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Vorig jaar liepen er maar liefst 1700 mensen met ons Pacing Team mee. Sluit jij ook aan?

Meer informatie

Smart Medal

In november 2018 lanceerde Nationale-Nederlanden de Smart Medal. Dat is een medaille, voorzien van een chip, waarop het persoonlijke hardloopverhaal van de deelnemer is opgeslagen.

Meer informatie

Stichting Running Blind

NN Group en het Fonds Gehandicaptensport werken sinds 1 januari 2019 samen om het hardlopen voor mensen met een visuele beperking te verbeteren. De steun richt zich op Stichting Running Blind.

Meer informatie

NN hardloopevenementen in Nederland

Meer informatie over de Sponsoractiviteiten van Nationale-Nederlanden in de hardloopsport

Datum Evenement Locatie Activiteiten
16 & 17 november 2019 NN Zevenheuvelenloop Nijmegen Smart Medal
Juichmoment
12 januari 2020 NN Egmond Halve Marathon Egmond aan Zee Smart Medal
Juichmoment
8 maart 2020 NN CPC loop Den Haag Den Haag
4 & 5 april 2020 NN Marathon Rotterdam Rotterdam

Nationale-Nederlanden Supporter van alle Hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie.
Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.