Ga direct naar inhoud

NN CPC Loop Den Haag

De 45ste NN CPC Loop Den Haag beleefde een enerverende ontknoping. In de laatste meters sprintten vier Afrikanen voor de zege. Dawit Wolde was de snelste. De Ethiopiër finishte in 59 minuten en 58 seconden

Lees het verslag over de NN CPC Loop Den Haag

Evenementen tot 30 april geannuleerd

Om het risico van het COVID-19 virus te beperken hebben we besloten om alle evenementen tot vooralsnog 30 april 2020 op te schorten. De gezondheid van onze klanten, relaties en medewerkers is en blijft hierbij onze belangrijkste zorg.

Zie voor meer info onze pagina over COVID-19

Actueel NN Running Team nieuws

Paul Pollock: de aanhouder wint

25 mrt 2020

De Ierse atleet Paul Pollock verbeterde in december in Valencia zijn PR op de marathon met meer dan vijf minuten. Maak kennis!

Lees meer

NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 25 oktober

20 mrt 2020

De NN Marathon Rotterdam heeft, net als soortgelijke evenementen in onder meer Londen, Boston en Parijs, een nieuwe datum vastgesteld.

Lees meer

Maak kennis met Tsehay Gemechu

18 mrt 2020

Ze werd vierde tijdens het WK op de 5.000 meter, zesde bij het WK Cross en liep een parcoursrecord bij de halve marathon in New Delhi.

Lees meer

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie

Stichting Running Blind

NN Group en het Fonds Gehandicaptensport werken sinds 1 januari 2019 samen om het hardlopen voor mensen met een visuele beperking te verbeteren. De steun richt zich op Stichting Running Blind.

NN Zevenheuvelenloop decor voor eerste Nederlands Kampioenschappen Running Blind

NN hardloopevenementen in Nederland

Meer informatie over de Sponsoractiviteiten van Nationale-Nederlanden in de hardloopsport

Datum Evenement Activiteiten
8 maart 2020 NN CPC loop Den Haag Juichmoment
Pacing team
4 & 5 april 2020 NN Marathon Rotterdam
14 & 15 november 2020 NN Zevenheuvelenloop
10 januari 2021 NN Egmond Halve Marathon

Nationale-Nederlanden Supporter van alle Hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie.
Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.