Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden Supporter van alle Hardlopers

Actueel NN Running Team nieuws

Joshua Cheptegei breekt 5km Wereldrecord

17 feb 2020

Joshua Cheptegei (UGA) heeft vanochtend in Monaco een nieuw wereldrecord gevestigd op de 5km. Cheptegei finishte de Monaco Run 5km in een tijd van 12 minuten en 51 seconden en nam daarmee een indrukwekkende 27 seconden van het vorige wereldrecord af, dat op naam stond van Rhonex Kipruto (KEN) met 13:18.

Lees meer

Maak kennis met Victor Chumo

10 feb 2020

De 32-jarige Keniaanse atleet is een van de meest charismatische persoonlijkheden in het trainingskamp van het NN Running Team in Kaptagat. Hij is charmant, welbespraakt en heeft een aanstekelijke nieuwsgierigheid naar de wereld om hem heen.

Lees meer

De weg naar Tokyo

04 feb 2020

In de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio dit jaar houden we je op de hoogte van de voorbereidingen van het NN Running Team via ons vaste onderdeel: De weg naar Tokyo. We lanceren een serie blogs en sociale mediaposts en geven daarmee een overzicht van de kansen op deelname van het team aan het multidisciplinaire sportspektakel.

Lees meer

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie

Stichting Running Blind

NN Group en het Fonds Gehandicaptensport werken sinds 1 januari 2019 samen om het hardlopen voor mensen met een visuele beperking te verbeteren. De steun richt zich op Stichting Running Blind.

NN Zevenheuvelenloop decor voor eerste Nederlands Kampioenschappen Running Blind

NN hardloopevenementen in Nederland

Meer informatie over de Sponsoractiviteiten van Nationale-Nederlanden in de hardloopsport

Datum Evenement Activiteiten
8 maart 2020 NN CPC loop Den Haag Smart Medal
Juichmoment
Pacing team
4 & 5 april 2020 NN Marathon Rotterdam
14 & 15 november 2020 NN Zevenheuvelenloop
10 januari 2021 NN Egmond Halve Marathon

Nationale-Nederlanden Supporter van alle Hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie.
Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.