Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden en Hardlopen


Of je nou je allereerste kilometers gaat lopen of er al flink wat achter de rug hebt, onze support heb je. Als supporter van alle hardlopers zijn we er voor de beginnende en ervaren hardloper. En alles er tussenin. We verwelkomen je graag op onze hardloopevenementen, maar ook als je (nog) niet meedoet aan een evenement zijn we er voor je. Gebruik bijvoorbeeld de NN Hardlooproute-planner die voor jou je ideale hardlooproute samenstelt.

NN Egmond Halve Marathon

De NN Egmond Halve Marathon zit er weer op! Als eerste kwam Soufiane Bouchikhi over de finish in 1:07.31. Bij de vrouwen won NN Running Team-atlete Nienke Brinkman in een tijd van 1:18.23. Bekijk nu de aftermovie.

Wij supporten alle hardlopers

NN Hardlooproute-planner

Plan jouw ideale hardlooproute

NN Running Team

Het NN Running Team is het eerste professionele hardloopteam in de wereld. Het team is opgericht in 2017 en bestaat uit topatleten, met onder meer Olympisch- en Wereldkampioen Eliud Kipchoge. Door het team zijn al 13 grote overwinning behaald en 8 wereldrecords verbroken.

Meer informatie

Hardloopinspiratie

Hoeveel km per uur hardlopen?

Lees meer

5 km hardlopen: zo doe je dat

Lees meer

Welke spieren train je met hardlopen?

Lees meer

NN CPC Loop in Den Haag

Op 12 maart 2023 vindt hij weer plaats: de NN CPC Loop Den Haag. De City-Pier-City Loop is een sinds 1975 jaarlijks terugkerend hardloopevenement in Den Haag met als hoofdafstand de halve marathon (21,1 km). Naast deze afstand zijn er ook wedstrijden over 5 en 10 km en zijn er jeugdlopen van 1 en 2,5 km.

Nationale-Nederlanden is al sinds 2015 hoofd-en naamgevend sponsor van deze loop. Ook bij de NN CPC Loop Den Haag biedt Nationale-Nederlanden een podium aan talent en bieden ze kansen voor een positieve verandering in ieders leven.

Schrijf je nu in

Actueel

Gratis toegang 3 musea tijdens CPC Loop Den Haag

Nationale-Nederlanden is supporter van alle hardlopers én van alle kunstontdekkers. Alle deelnemers aan de NN CPC Loop krijgen daarom gratis toegang tot de Haagse musea waar wij partner van zijn.

Lees meer

Prachtige winterklassieker in Egmond

Op 8 januari vond de NN Egmond Halve Marathon plaats. Een uitdagende wedstrijd waar lopers via het strand, door de duinen en over de bekende Bloedweg richting de finish liepen.

Lees meer

Nederlands Kampioenschap Running Blind

"Hardlopen is meer dan hardlopen. Hardlopen verbindt." En daar is Running Blind een perfect voorbeeld van. Wat een positiviteit en enthousiasme tijdens het Nederlands Kampioenschap!

Lees meer

Onze support heb je

Bij Nationale-Nederlanden zijn we niet alleen supporter van alle hardlopers. Wij zetten ons ook in om kunst & cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en zijn supporter van een duurzame samenleving.

Nationale-Nederlanden en Kunst & Cultuur

Nationale-Nederlanden en de samenleving