Ga direct naar inhoud

Linkoverzicht socials

In dit overzicht vind je belangrijke informatie over onder andere actuele onderwerpen en onze diensten.

Inschrijven NN Marathon Rotterdam

Het weekend van de grootste, snelste en mooiste marathon van Nederland begint op zaterdag 13 april 2024 met The Marathon Rotterdam Walk (5, 10 en 15 kilometer), de Your Marathon Challenge, de NN Kids Runs (1 en 2,5 kilometer) en de City Run (4,2 kilometer). Op zondag 14 april staan de marathon inclusief NK en de ¼ Marathon op het programma. Let's go! 🙌

Schrijf je nu in

Hoe ga jij om met stress op je werk?

Benieuwd hoe jij omgaat met stress? Doe de stresstest en ontdek jouw stressprofiel.

Doe de stresstest

NN Running Blind Weekend

Op 18 en 19 november is het NN Running Blind Weekend, het meest toegankelijke hardloopevenement voor mensen met een visuele beperking. Jong, oud, gevorderd of beginner? Iedereen kan meedoen!

Meer informatie

Minder stress, minder verzuim.

Samen werken aan minder stress, minder verzuim! Vandaag lanceren we een krachtige campagne om werkend Nederland bewust te maken van de impact van stress op ziekteverzuim. Laten we samen stress signaleren en bestrijden voor een gezondere werkplek.

Meer informatie

NN Kunstfestival

Wist je dat kunst ontdekken gezond is? Kom daarom van 28 september tot en met 8 oktober naar het NN Kunstfestival, profiteer van korting op je museumtickets en laat je verwonderen. Bekijk snel wat er bij jou in de buurt te doen is en ontdek de kracht van kunst!

Meer informatie

Podcast 'Het geheim van...'

Beluister seizoen 2 van de podcast 'Het geheim van...'.
Splinter Chabot duikt in het geheim van het succes van de wereldberoemde Nederlandse kunstenaars Rembrandt, Mondriaan, Escher, Iris van Herpen, Rembrandt en Erwin Olaf.

Naar de podcast

Checklist: heb jij de 7 eigenschappen van een effectieve leider?

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers zich het vaakst ziek melden als zij niet goed samenwerken met hun manager. Maar wanneer ben je als leidinggevende dan goed bezig? Met de 7 eigenschappen van effectief leiderschap kom je een heel eind.

Meer informatie

Scheiden: zo richt je je blik weer op de toekomst

Vandaag is het de Dag van de Scheiding, een goed moment om wat kennis te delen. Want in zo’n impactvolle situatie scheelt het de wereld als je financieel weet waar je aan toe bent. Ga naar de link in bio voor meer info.

Meer informatie

9 handige hittetips voor een warm festivalweekend

Kijk je ook zo uit naar een heerlijk festivalweekend? Met deze tips houd je het hoofd koel tijdens warme festivaldagen. Kom maar op met die fitte festivalzomer!

Meer informatie

Verandert mijn pensioen door de nieuwe pensioenregels?

Vanaf 1 juli 2023 gelden er nieuwe regels voor pensioen. Gaat jouw pensioen bij Nationale-Nederlanden hierdoor ook veranderen?

Kijk op nn.nl/verandert-mijn-pensioen

Werk en geld

Ben jij van vakantie teruggekomen met nieuwe inzichten over wat je wilt? Orden je plannen en gedachten met behulp van onze verzamelpagina over carrièrekeuzes en persoonlijke groei. Zodat je vol vertrouwen deze verandering aan kunt gaan.

Zit jij nog goed op je (werk)plek?

Beleggen voor je kind

Kinderen dromen groot. En als (groot)ouders droom je graag met ze mee. Mocht je in de gelegenheid zijn om jouw (klein)kind hier financieel bij te helpen, dan wil je dit goed aanpakken.

Beleggen voor je (klein)kind

Hittetips voor jouw festivalzomer

Festivallen is fantastisch, oververhit raken wat minder. Maar geen zorgen! Wij hebben 5 tips op een rij gezet, zodat jij je hoofd cool houdt.

Hittetips voor jouw warme festivalzomer

Samenwonen: tips voor een gezamenlijke rekening

Als je gaat samenwonen, verandert er meer dan alleen je huis. Zo kan een gezamenlijke rekening een fijne uitkomst zijn bij gedeelde kosten. Meer weten? Wij geven je 5 tips!

Tips voor een gezamenlijke rekening

Zo voorkom je gehoorschade bij een concert of festival

Gehoorbescherming nu of een hoortoestel later. Klinkt heftig, maar is helaas vaak wel de realiteit. Wees dus slim en gooi een paar op maat gemaakte of universele doppen in je festivaltas. Je trommelvliezen zullen je dankbaar zijn!

Zo voorkom je gehoorschade

Compensatie variabele rente

Vanaf begin november staat voor de eerste klanten de berekening van de compensatie klaar. Heb je daar een brief over gekregen? Bekijk dan nu je berekening in de online omgeving.


Lees meer over de variabele rentecompensatie

10 tips om stormschade te voorkomen

Een storm kan flinke schade veroorzaken. Denk aan afgewaaide dakpannen, omgewaaide schuttingen en kapotte ruiten. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het verstandig om een aantal maatregelen te nemen als er een storm op komst is. Lees onze tips om stormschade te beperken.

10 tips tegen stormschade

Onze support heb je

Heb je vragen over een van onze diensten? Dan kun je ons telefonisch, via e-mail of chat bereiken. We zijn via de chat 24/7 bereikbaar. De telefonische openingstijden vind je op onze contactpagina.

nn.nl/support

Financieel advies nodig?

Heb je vragen over bijvoorbeeld hypotheken, sparen, beleggen of andere diensten? Het kan dan helpen om een financieel adviseur in te schakelen.

Vind een financieel adviseur