Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden en Hardlopen


Of je nou je allereerste kilometers gaat lopen of er al flink wat achter de rug hebt, onze support heb je. Als supporter van alle hardlopers zijn we er voor de beginnende en ervaren hardloper. En alles er tussenin. We verwelkomen je graag op onze hardloopevenementen, maar ook als je (nog) niet meedoet aan een evenement zijn we er voor je. Gebruik bijvoorbeeld de NN Hardlooproute-planner die voor jou je ideale hardlooproute samenstelt.

NN Running Blind Weekend

Op 18 en 19 november is het NN Running Blind Weekend, het meest toegankelijke hardloopevenement voor mensen met een visuele beperking. Jong, oud, gevorderd of beginner? Iedereen kan meedoen! Want hardlopen met een visuele beperking? Onze support heb je.

Het NN Running Blind Weekend is onderdeel van de NN Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Er is een eigen ontvangstruimte, een eigen startvak, je wordt begeleid van en naar de start en nog veel meer.

Meld je aan en doe op zaterdag mee aan de 800 meter (kinderen tot 12 jaar), 7 kilometer of op zondag aan de 15 kilometer.

Ben of ken jij iemand die wil genieten van een geweldig hardloopevent?

Klik hier voor meer informatie

Het NN Running Blind Weekend is een initiatief van Uniek Sporten in samenwerking met Nationale-Nederlanden.

Wij supporten alle hardlopers

NN Hardlooproute-planner

Plan jouw ideale hardlooproute

NN Running Team

Het NN Running Team is het eerste professionele hardloopteam in de wereld. Het team is opgericht in 2017 en bestaat uit topatleten, met onder meer Olympisch- en Wereldkampioen Eliud Kipchoge. Door het team zijn al 13 grote overwinning behaald en 8 wereldrecords verbroken.

Meer informatie

Hardloopinspiratie

Hoeveel km per uur hardlopen?

Lees meer

5 km hardlopen: zo doe je dat

Lees meer

Welke spieren train je met hardlopen?

Lees meer

NN Zevenheuvelenloop

Op 18 en 19 november 2023 staat de NN Zevenheuvelenloop op het programma. Een ware najaarsklassieker met op zaterdag de NN Zevenheuvelennacht van 7 km. Op zondag is de 15 km wedstrijd en de NN Mini Zevenheuvelenloop. Geniet van de prachtige heuvels bij deze European race of the year.

Schrijf je nu in

Tips & Tricks met Björn Koreman

NN Running Team atleet Björn Koreman deelt zijn beste hardloop tips & tricks.

Hardlopen in de zomer

Beginnen met hardlopen

Tips voor het hardlopen

Actueel

Gratis toegang 2 musea tijdens NN Marathon Rotterdam

Nationale-Nederlanden is supporter van alle hardlopers én van alle kunstontdekkers. Alle deelnemers aan de NN Marathon Rotterdam krijgen daarom gratis toegang tot de Rotterdamse musea waar wij partner van zijn.

Lees meer

Prachtige winterklassieker in Egmond

Op 8 januari vond de NN Egmond Halve Marathon plaats. Een uitdagende wedstrijd waar lopers via het strand, door de duinen en over de bekende Bloedweg richting de finish liepen.

Lees meer

Nederlands Kampioenschap Running Blind

"Hardlopen is meer dan hardlopen. Hardlopen verbindt." En daar is Running Blind een perfect voorbeeld van. Wat een positiviteit en enthousiasme tijdens het Nederlands Kampioenschap!

Lees meer

Onze support heb je

Bij Nationale-Nederlanden zijn we niet alleen supporter van alle hardlopers. Wij zetten ons ook in om kunst & cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en zijn supporter van een duurzame samenleving.

Duurzame samenleving

Nationale-Nederlanden en Kunst & Cultuur

Nationale-Nederlanden en de samenleving