Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden en Hardlopen


Of je nou je allereerste kilometers gaat lopen of er al flink wat achter de rug hebt, onze support heb je. Als supporter van alle hardlopers zijn we er voor de beginnende en ervaren hardloper. En alles er tussenin. We verwelkomen je graag op onze hardloopevenementen, maar ook als je (nog) niet meedoet aan een evenement zijn we er voor je. Gebruik bijvoorbeeld de NN Hardlooproute-planner die voor jou je ideale hardlooproute samenstelt.

NN Marathon Rotterdam

De NN Marathon Rotterdam zit er weer op! Als eerste kwam Bashir Abdi over de finish in 02:03:47. Bij de vrouwen werd Eunice Chumba de winnares met een tijd van 02:20:31. Bij het NK stonden NN Running Team atleten Abdi Nageeye en Roy Hoornweg op de eerste en tweede plaats op het podium. Bekijk nu de aftermovie.

Wij supporten alle hardlopers

NN Hardlooproute-planner

Plan jouw ideale hardlooproute

NN Running Team

Het NN Running Team is het eerste professionele hardloopteam in de wereld. Het team is opgericht in 2017 en bestaat uit topatleten, met onder meer Olympisch- en Wereldkampioen Eliud Kipchoge. Door het team zijn al 13 grote overwinning behaald en 8 wereldrecords verbroken.

Meer informatie

Hardloopinspiratie

Hoeveel km per uur hardlopen?

Lees meer

5 km hardlopen: zo doe je dat

Lees meer

Welke spieren train je met hardlopen?

Lees meer

NN Zevenheuvelenloop

Op 18 en 19 november 2023 staat de NN Zevenheuvelenloop op het programma. Een ware najaarsklassieker met op zaterdag de NN Zevenheuvelennacht van 7 km. Op zondag is de 15 km wedstrijd en de NN Mini Zevenheuvelenloop. Geniet van de prachtige heuvels bij deze European race of the year.

Schrijf je nu in

Actueel

Gratis toegang 2 musea tijdens NN Marathon Rotterdam

Nationale-Nederlanden is supporter van alle hardlopers én van alle kunstontdekkers. Alle deelnemers aan de NN Marathon Rotterdam krijgen daarom gratis toegang tot de Rotterdamse musea waar wij partner van zijn.

Lees meer

Prachtige winterklassieker in Egmond

Op 8 januari vond de NN Egmond Halve Marathon plaats. Een uitdagende wedstrijd waar lopers via het strand, door de duinen en over de bekende Bloedweg richting de finish liepen.

Lees meer

Nederlands Kampioenschap Running Blind

"Hardlopen is meer dan hardlopen. Hardlopen verbindt." En daar is Running Blind een perfect voorbeeld van. Wat een positiviteit en enthousiasme tijdens het Nederlands Kampioenschap!

Lees meer

Onze support heb je

Bij Nationale-Nederlanden zijn we niet alleen supporter van alle hardlopers. Wij zetten ons ook in om kunst & cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en zijn supporter van een duurzame samenleving.

Duurzame samenleving

Nationale-Nederlanden en Kunst & Cultuur

Nationale-Nederlanden en de samenleving