Ga direct naar inhoud

Invoering nieuwe tariefklassen tweede kwartaal 2019

Dit bericht is geactualiseerd 10 januari 2019:

Nieuwsbericht 10 januari 2019

Den Haag, 13 december 2018

In mei van dit jaar heeft Nationale-Nederlanden Bank bekend gemaakt dat het beleid voor tariefklassen verruimd wordt. Dit betekent dat NN automatisch de hypotheekrente verlaagt wanneer een klant, door aflossingen, in aanmerking komt voor een lagere risico-opslag. Daarnaast wordt het aantal tariefklassen uitgebreid en kan de klant ook een lagere rente krijgen bij een hogere spaar- of woningwaarde.

Het mogelijk maken van dit nieuwe beleid voor zowel lopende als nieuwe hypotheken is complex en omvangrijk. De technische realisatie neemt daardoor meer tijd in beslag dan eerder gemeld. Daarom introduceert Nationale-Nederlanden de nieuwe tariefklassen niet eind 2018, maar in het tweede kwartaal van 2019.


Mediarelaties Nationale-Nederlanden

Bas Kuik
Telefoon: +31 (0)6 20893966
Email: bas.kuik@nn.nl


Over Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank) biedt ongeveer 1 miljoen voornamelijk Nederlandse klanten financiƫle diensten op het gebied van sparen, banksparen, beleggen, hypotheken en kredietverlening. NN Bank is actief onder de merknamen NN, Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd Bank en OHRA Bank. NN Bank is onderdeel van NN Group, een internationale financiƫle dienstverlener, actief in 18 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. NN Group is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).