Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden Supporter van alle Hardlopers

Actueel NN Running Team nieuws

Bekele loopt de London Marathon 2020

17 jan 2020

De NN Running Team atleet Kenenisa Bekele loopt dit jaar de Virgin Money London Marathon. Hij zal deze lopen met zijn NN Running Teamgenoten, de wereldrecordhouder en winnaar van vorig jaar Eliud Kipchoge en nummer drie van vorig jaar Mule Wasihun.

Lees meer

Wie is 'crazy man' Aychew?

13 jan 2020

De goedlachse Ethiopische atleet is een van de populairste NN Running Teamleden binnen de indrukwekkende trainingsgroep van Tessema Abshero. We willen graag meer te weten komen over de tengere marathonloper die van zijn coach de koosnaam “crazy man” heeft gekregen.

Lees meer

Dubbelslag voor NN Running Team in Egmond

12 jan 2020

De NN Egmond aan Zee halve marathon is gewonnen door NN Running Team atleet Bashir Abdi. In een stormachtig Egmond aan Zee kwam hij na 1.08.23 over de finish. Bij de vrouwen ging de overwinning naar de NN Running Team atlete Tsehay Gemechu.

Lees meer

Juichmoment

Bij diverse evenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd en deze direct te delen met al hun supporters.

Meer informatie

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie, vrienden en collega’s een persoonlijke aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s worden getoond op grote schermen langs het parcours bij het 34 kilometerpunt, het zwaarste punt van de marathon.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Loop jij bij één van onze events mee met onze Pacers?

Meer informatie

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.

Meer informatie

Stichting Running Blind

NN Group en het Fonds Gehandicaptensport werken sinds 1 januari 2019 samen om het hardlopen voor mensen met een visuele beperking te verbeteren. De steun richt zich op Stichting Running Blind.

NN Zevenheuvelenloop decor voor eerste Nederlands Kampioenschappen Running Blind

NN hardloopevenementen in Nederland

Meer informatie over de Sponsoractiviteiten van Nationale-Nederlanden in de hardloopsport

Datum Evenement Locatie Activiteiten
12 januari 2020 NN Egmond Halve Marathon Egmond aan Zee Smart Medal
Juichmoment
Pacing Team
Running Blind
8 maart 2020 NN CPC loop Den Haag Den Haag
4 & 5 april 2020 NN Marathon Rotterdam Rotterdam

Nationale-Nederlanden Supporter van alle Hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie.
Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.