Ga direct naar inhoud

Bekijk de documentaire 'The Long Run'

29 april 2020

Het NN Running Team heeft misschien wel de beste langeafstandslopers ter wereld. Met wereld-, Europese en nationale recordhouders en namen als Eliud Kipchoge en Kenenise Bekele, is het teamuniform vaak te zien aan de leiding bij 's werelds grootste races.


De door NN Running uitgebrachte minidocumentaire ‘The Long Run’, neemt je mee naar verschillende trainingskampen. The Long Run richt zich op het belang van de duurloop. Het is een integraal onderdeel van elk trainingsplan voor een marathon. Waarom helpt deze training hen in de aanloop naar een marathon? Welke lessen leren zij hieruit en hoe is de teamspirit tijdens deze run?

Uiteraard is het in deze tijd van de coronacrisis niet mogelijk om the long run in teamverband te lopen. De topatleten trainen nu individueel in hun eigen omgeving.

Juichmoment

Bij de verschillende hardloopevenementen die wij ondersteunen krijgen lopers de kans een boomerang te maken met hun eindtijd. Deze kunnen zij direct delen met al hun supporters.

Hardloopsupporter

Bij de Hardloopsupporter sturen familie en vrienden een aanmoedigingsvideo in voor hun marathonheld. Deze video’s zie je terug op grote schermen langs het parcours bij het het zwaarste punt.

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers.

Smart Medal

Sinds november 2018 is Nationale-Nederlanden partner van Smart Medal; een gratis app voor hardlopers die dient als digitale prijzenkast en toegang geeft tot persoonlijke Running Story’s.