Ga direct naar inhoud

Supporter van alle hardlopers


Welk hardloopdoel je ook hebt.
Wie je ook bent.
Of welke afstand je ook loopt.


Wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Vanaf nu zijn we als supporter van alle hardlopers 365 dagen per jaar aanwezig op supportervanallehardlopers.nl en Instagram @supportervanallehardlopers.

Naar Supportervanallehardlopers.nl

uniqueid

Niets is mooier dan een echte finish

Een jaar lang stond de wereld stil, maar wij lopers zijn altijd blijven lopen. Voor onze vorm, voor de lol of om ons hoofd te legen. Toch ontbrak er iets: een echte finish. Gelukkig lijkt 'ie nu eindelijk weer in zicht.

Het is tijd om samen warm te lopen. Als supporter van alle hardlopers kijken we ernaar uit om jullie weer te kunnen begroeten, aanmoedigen en vooral... te zien finishen. Want niets is mooier dan een echte finish!

Hardloopkalender

Alle fysieke hardloopevenementen gingen vorig jaar niet door. Toch werd er meer hardgelopen dan ooit. Als supporter van alle hardlopers organiseerde Nationale-Nederlanden, samen met Golazo, verschillende edities van de virtuele NN Running Day. Het was geweldig om te zien hoe jullie er individueel een succes van maakten. Maar toch was het niet hetzelfde. Daarom zijn we enorm blij dat er dit najaar weer fysieke hardloopevenementen zijn. Zien we jou dit jaar bij de finish?

Datum Evenement
23 en 24 oktober NN Marathon Rotterdam
20 november NN Zevenheuvelennacht
21 november NN Zevenheuvelenloop
9 januari 2022 NN Egmond Halve Marathon
13 maart 2022 NN CPC loop Den Haag

Hardlooptips

Waarom krachttraining goed is voor lopers

Krachttraining is belangrijk, ook voor lopers. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt aan dat je met krachttraining niet alleen blessures voorkomt, maar ook beter gaat lopen.

Lees meer

Bekijk alle hardlooptips

Hoe vaak hardlopen?

Hoeveel dagen per week je zou moeten hardlopen is totaal afhankelijk van jouw doel én van jouw ervaring. Lees tips voor beginners en gevorderde.

Lees meer

Welke spieren train je met hardlopen?

Naast dat je hardlopen goed kunt gebruiken om je conditie te verbeteren of af te vallen, train je natuurlijk ook je spieren. Er zijn behoorlijk veel spieren die je misschien wel onbewust traint.

Lees meer

Inspiratie

Blijf fit met Erben

Het is belangrijk om fit te blijven. Fysiek en mentaal. Juist nu. Hoe doe je dat als je niet naar de sportschool kunt? Erben Wennemars laat je zien dat je goed thuis kunt sporten. Blijf fit met Erben!

Bekijk de video's

Hardloopplanner

Maak in een handomdraai jouw eigen route. Met start en finish bij jouw voordeur of welk adres dan ook. Loop je favoriete afstand of tijdsduur. En je kunt de route downloaden en delen.

Lees meer

Blog

Bram Som is olympiër en oud Europees kampioen op de 800 meter. Hij neemt je in zijn blogs mee in de wereld van het hardlopen en geeft tips om je sportieve doelen te behalen of te verbeteren.

Naar Bram Som

Hardloopsupporter

Ken jij iemand die mee gaat doen aan een van de NN hardloopwedstrijden? Stuur via de Hardloopsupporter een aanmoedigingsvideo in! Wie weet zie jij je video wel terug op de een van de grote schermen langs het zwaarste punt van het parcours.

Meer over de hardloopsupporter

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere deelnemers van de hardloopwedstrijden van adviezen kunnen voorzien.
Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers en haal jouw doel.

Meer over het Pacing Team

Smart Medal

Naast de fysieke medaille kun je bij de NN Hardloopwedstrijden jouw medaille ook terug zien in de App 'Smart Medal'.
Via deze gratis app heb je niet alleen een digitale prijzenkast maar vind je ook jouw persoonlijke Running Stories terug.

Meer over de Smart Medal

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.