Ga direct naar inhoud

NN Marathon Rotterdam verplaatst

De 40ste NN Marathon Rotterdam gaat dit jaar definitief niet door. De jubileumeditie van #demooiste schuift door naar 11 april 2021

Meer over de marathon

Begin jij net met hardlopen of wil je jouw sportieve prestaties verbeteren? Wij helpen je graag met het behalen van je sportieve doelen. Doe mee met een van onze hardloopwedstrijden of laat je inspireren door de atleten van het NN Running Team.

Hardlooptips

Hoe vaak hardlopen

Hoeveel dagen per week je zou moeten hardlopen is totaal afhankelijk van jouw doel én van jouw ervaring. Begin je net? Let dan vooral op dat je jezelf niet direct een blessure loopt.

Lees meer

Bekijk alle hardlooptips

Afvallen door hardlopen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Europeanen beginnen met hardlopen om af te vallen. En als vet verbranden dan toch je doel is, dan kun je het maar beter goed aanpakken.

Lees meer

Naast dat je hardlopen goed kunt gebruiken om je conditie te verbeteren of af te vallen, train je natuurlijk ook je spieren. Er zijn behoorlijk veel spieren die je misschien wel onbewust traint.

Lees meer

Hardloopkalender

Datum Evenement Activiteiten
14 & 15 november 2020 NN Zevenheuvelenloop
10 januari 2021 NN Egmond Halve Marathon
7 maart 2021 NN CPC loop Den Haag Juichmoment
Pacing team
11 april 2021 NN Marathon Rotterdam

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle evenementen tot 1 september verboden.

Meer over de coronamaatregelen

Hardloopsupporter

Ken jij iemand die mee gaat doen aan een van de NN hardloopwedstrijden? Stuur via de Hardloopsupporter een aanmoedigingsvideo in! Wie weet zie jij je video wel terug op de een van de grote schermen langs het zwaarste punt van het parcours.

Meer over de hardloopsupporter

Juichmoment

Heb je meegedaan aan een van de NN hardloopwedstrijden? Dan is het na deze prestatie natuurlijk tijd voor het Juichmoment. Maak na afloop een leuke boomerang met je eindtijd en deel deze direct met al jouw supporters.

Meer over het Juichmoment

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere deelnemers van de hardloopwedstrijden van adviezen kunnen voorzien. Wil jij een bepaalde tijd lopen? Loop dan bij één van onze events mee met onze Pacers en haal jouw doel.

Meer over het Pacing Team

Smart Medal

Naast de fysieke medaille kun je bij de NN Hardloopwedstrijden jouw medaille ook terug zien in de App 'Smart Medal'. Via deze gratis app heb je niet alleen een digitale prijzenkast maar vind je ook jouw persoonlijke Running Stories terug.

Meer over de Smart Medal

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.