27
februari
2024
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nationale-Nederlanden Bank verkoopt Consumptief Krediet portefeuille

Den Haag,  27 februari 2024 - Nationale-Nederlanden Bank heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van haar portefeuille Consumptief Krediet aan Vesting Finance Servicing en Lender & Spender. In maart 2023 is Nationale-Nederlanden gestopt met het aanbieden van Consumptief Krediet vanwege gewijzigde marktomstandigheden.

Veranderende markt

De markt voor consumptief krediet is aan het veranderen. Dit heeft ertoe geleid dat het strategisch belang van consumptief krediet voor de bank is afgenomen. Nationale-Nederlanden is per maart 2023 gestopt met het aanbieden van nieuwe leningen en draagt de portefeuille met bestaande leningen over aan Vesting Finance en Lender & Spender. Zij nemen de dienstverlening over. Nationale-Nederlanden neemt de komende periode contact op met intermediairs en klanten over de overname.

Contract en voorwaarden blijven hetzelfde

Voor klanten verandert er niets aan het huidige contract of aan de voorwaarden van hun lening. Klanten behouden hun maandelijkse termijn en looptijd van het contract. Voor producten van Nationale-Nederlanden die klanten naast hun lening hebben, wijzigt er niets.

Deel dit nieuws op

Gerelateerde onderwerpen

Contact

Sam Koelewijn
Woordvoerder
+31 (0)6 23 93 54 48
Over Nationale-Nederlanden Bank


Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank) biedt ongeveer één miljoen voornamelijk Nederlandse klanten financiële diensten op het gebied van sparen, banksparen, beleggen, hypotheken en kredietverlening. NN Bank is een dochtervennootschap van NN Group N.V., een internationale financiële dienstverlener, actief in 11 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).