31
mei
2017
|
10:05
Europe/Amsterdam

Juridische fusie NN Group en Delta Lloyd afgerond

Samenvatting

NN Group en Delta Lloyd hebben vanochtend in een gezamenlijk persbericht bekend gemaakt dat de overname van Delta Lloyd door NN Group is voltooid.

NN Group en Delta Lloyd hebben vanochtend in een gezamenlijk persbericht bekend gemaakt dat de overname van Delta Lloyd door NN Group is voltooid. De ‘juridische driehoeksfusie’ tussen Delta Lloyd en NN Group Bidco - een 100% dochter van NN Group die speciaal voor dit doel is opgericht - is gerealiseerd. Dit betekent ook dat Delta Lloyd NV vanaf 1 juni niet meer beursgenoteerd is.

Dit persbericht is een verkorte weergave van het originele rechts geldende Engelstalige persbericht op nn-group.com.


Over Nationale-Nederlanden 
Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 4 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten alle medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.