24
januari
2024
|
11:00
Europe/Amsterdam

Herman Ouwerkerk directeur Sparen, Beleggen & Bankverzekeren

Herman Ouwerkerk_Directeur Sparen, Beleggen & Bankverzekeren

Den Haag,  24 januari 2024 - Nationale-Nederlanden benoemt Herman Ouwerkerk (39) tot Directeur Sparen, Beleggen & Bankverzekeren binnen NN Bank. Hij volgt hiermee Kokke van der Werf op. Zij heeft besloten NN te verlaten.

In zijn huidige rol als programmamanager is Herman verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de strategische richting van NN, in nauwe samenwerking met het senior management van NN. Hiervoor werkte hij geruime tijd bij ING in diverse (internationale) management functies, waaronder Global Head of Fraud & Collections en Senior Manager Corporate Strategy binnen ING Group, Head of Collections en Senior Manager kantoren binnen ING Nederland.

Marcel Zuidam, CEO NN Bank: ‘Herman heeft in zijn loopbaan relevante kennis en internationale ervaring in de banksector opgebouwd en in diverse management posities impactvolle digitale transformaties geleid. Hiermee is hij de aangewezen persoon om de keten Sparen, Beleggen en Bankverzekeren verder te ontwikkelen en mede invulling te geven aan onze strategie. Ik kijk uit naar onze samenwerking.’

Deel dit nieuws op

Gerelateerde onderwerpen

Contact

Sam Koelewijn
Woordvoerder
+31 (0)6 23 93 54 48
Over Nationale-Nederlanden Bank


Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank) biedt ongeveer één miljoen voornamelijk Nederlandse klanten financiële diensten op het gebied van sparen, banksparen, beleggen, hypotheken en kredietverlening. NN Bank is een dochtervennootschap van NN Group N.V., een internationale financiële dienstverlener, actief in 11 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).