18
december
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

Tango en Nationale-Nederlanden lanceren prepaid autoverzekering

Samenvatting

Vandaag gaat de pilot Tango Autoverzekering van start. Tango Autoverzekering is een samenwerking met Nationale-Nederlanden en gebaseerd op het Bundelz concept, dat de verzekeraar in haar innovatielab Sparklab ontwikkelde.

Eerlijk verzekeren voor wie minder rijdt

 

Tango, merk van het wereldwijd opererende Q8, breidt haar diensten uit met een flexibele én eerlijke autoverzekering. Vandaag gaat de pilot Tango Autoverzekering van start. Tango Autoverzekering is een samenwerking met Nationale-Nederlanden en gebaseerd op het Bundelz concept, dat de verzekeraar in haar innovatielab Sparklab ontwikkelde. Nooit eerder bood een tankstation in Nederland een dergelijk product aan. 

Betaal naar gebruik

Met Tango Autoverzekering betalen automobilisten alléén voor hun gereden kilometers en zijn ze toch altijd verzekerd. Behalve een passend aanbod te doen aan autobezitters die weinig rijden, hoopt Tango mensen ook te motiveren een alternatief vervoermiddel te gebruiken “We hebben de ambitie om een vooruitstrevende speler in mobiliteit te worden”, vertelt Koen Vankelst, Senior Operations Director bij Tango. “Tango Autoverzekering sluit hierbij aan en biedt een slimme manier van duurzame en kostenbesparende mobiliteit.”

Eerlijker en goedkoper

Michael Salmagne, CEO van Bundelz is enthousiast over de samenwerking met Tango. “Steeds meer automobilisten hebben behoefte aan een prepaid autoverzekering. Wij constateren dat klanten deze slimme verzekering als eerlijker en goedkoper ervaren. Dankzij deze mooie samenwerking met Tango kunnen nog meer automobilisten dit in de praktijk gaan ervaren.” 

Zo werkt het

De Tango Autoverzekering is aan te schaffen via www.Tango-Autoverzekering.nl. De auto wordt voor 1.000 kilometer WA of WA Casco verzekerd. Gereden afstanden worden met een kilometerteller van TomTom bijgehouden. Deze tellers worden door TomTom Telematics thuisgestuurd. Klanten kunnen deze eenvoudig zelf plaatsen of ze kunnen deze laten installeren bij een KwikFit vestiging bij hun in de buurt.

Over Tango

Tango, merk van Kuwait Petroleum, is de oprichter van het marktsegment ‘onbemand tanken’ in Nederland en heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen gewerkt aan het realiseren van haar landelijk netwerk van tankstations. Daarnaast is Tango het eerste merk dat onbemande tankstations op belangrijke snelwegen opent. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen. Tanken bij Tango is dus voordelig en slim. Automobilisten tanken bij één van de ruim 190 Tango tankstations en een partnernetwerk van ruim 650 tankstations in Nederland. Safe, schoon, simpel en snel zijn belangrijke uitgangspunten voor tanken bij Tango. Het is de ambitie van Tango om zich in de toekomst meer toe te spitsen op e-mobility en brede mobiliteitsgerichte dienstverlening. Tango blijft dan ook vernieuwen en investeren in toekomstgerichte kansen die elke reis slimmer en duurzamer maken.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5000 medewerkers van het bedrijf zich in om de financiële toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.