Ga direct naar: inhoud

Supporter van alle hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Nationale-Nederlanden
Supporter van alle hardlopers

Hardloopsupporter

Op 9 april 2017 werden de helden van de NN Marathon Rotterdam verrast door hun supporters met persoonlijke aanmoedigingsvideo’s.

Meer informatie

Juichmoment

Bij diverse hardloopevenementen die wij ondersteunen, krijgen hardlopers de kans om op Usain Bolt-achtige wijze op de foto te gaan met het scorebord waarop hun naam en gelopen eindtijd te zien is.

Meer informatie

Pacers

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Vorig jaar liepen er maar liefst 1700 mensen met hen mee. Sluit jij ook aan?

Meer informatie

Hardlopen met Evy

In samenwerking met de ‘hardlopen met Evy’ app motiveert Nationale-Nederlanden hardlopers van elk niveau om sportief bezig te zijn door middel van unieke challenges. Doe ook mee!

Meer informatie

#MijnPR

In het kader van de EK Atletiek 2016 zette hardloop kampioen Churandy Martina 150 mensen in het zonnetje die een PR hadden gelopen.

Meer informatie

NN Marathon Rotterdam

Sinds 2015 is NN trotse hoofdsponsor van de NN Marathon Rotterdam. Lees meer over dit mooie event in het hart van Rotterdam of loop zelf ook mee!

Meer informatie

NN CPC Den Haag

Door de city, naar de pier en weer terug naar de city. Lees meer over deze halve marathon met unieke route of loop zelf ook mee!

Meer informatie

Sponsoractiviteiten

Nationale-Nederlanden, onderdeel van NN Group, is in 2014 gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport.
Inmiddels zijn we de trotse sponsor van tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan, waaronder de NN Marathon Rotterdam en NN CPC Loop Den Haag.

De sponsoractiviteiten zijn erop gericht om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. Dit gebeurt onder andere door begeleiding met het pacing team en vernieuwende activaties zoals de hardloopsupporter, het juichmoment of het platform renmee.nl. “Met deze activiteiten willen we lopers stimuleren hun doel te behalen of te vieren dat hun doel is behaald.” aldus Remco Barbier, Manager Branding van NN Group.

Aanvraag sponsoring

Als supporter van alle hardlopers sponsort Nationale-Nederlanden verschillende hardloopevenementen in Nederland en in het buitenland.Om alle hardlopers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen, richt Nationale-Nederlanden zich volledig op de bestaande partnerships.