Ga direct naar: inhoud

Supporter van alle hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Nationale-Nederlanden
Supporter van alle hardlopers

Runningkalender

10 juni Almere City Run NN Runningteam: Yigrem Demelash, Tesfaye Abera, Kevin Kibet
16 juni Wiezoloop, Wierden NN Runningteam: Tesfaye Abera, Yigrem Demelash, Sam Cherop
23 juni Olomouc: halve marathon NN Runningteam: Failuna Matanga
24 juni NN Den Haag Urban Trail
16 september BMW Berlin Marathon NN Runningteam: Eliud Kipchoge
17 & 18 november NN 7Heuvelen loop Nationale-Nederlanden JuichmomentHardloopsupporter

Op 8 april 2018 werden de helden van de NN Marathon Rotterdam verrast door hun supporters met persoonlijke aanmoedigingsvideo’s.

Meer informatie

Juichmoment

Bij diverse hardloopevenementen die wij ondersteunen, krijgen hardlopers de kans om op Usain Bolt-achtige wijze op de foto te gaan met het scorebord waarop hun naam en gelopen eindtijd te zien is.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Vorig jaar liepen er maar liefst 1700 mensen met ons Pacing Team mee. Sluit jij ook aan?

Meer informatie

NN CPC loop Den Haag

Door de city, naar de pier en weer terug naar de city. Lees meer over deze halve marathon met unieke route of loop zelf ook mee!

Meer informatie

NN Marathon Rotterdam

Sinds 2015 is NN trotse hoofdsponsor van de NN Marathon Rotterdam. Lees meer over dit mooie event in het hart van Rotterdam of loop zelf ook mee!

Meer informatie

NN Zevenheuvelenloop

Sinds 2018 is NN de hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop en heet deze Nijmeegse najaarsklassieker de NN Zevenheuvelenloop.

Meer informatie

Hardlopen met Evy

In samenwerking met de ‘hardlopen met Evy’ app motiveert Nationale-Nederlanden hardlopers van elk niveau om sportief bezig te zijn door middel van unieke challenges. Doe ook mee!


Meer informatie

NN Running Team

Het eerste professionele running team ter wereld, een nieuwe dimensie in de hardloopsport. Een unieke samenwerking, met als doel het verder professionaliseren en innoveren van de sport.


Meer informatie

NN Egmond Halve Marathon

NN is de nieuwe hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon. De loop die elk jaar op de tweede zondag in januari georganiseerd wordt aan de Noord-Hollandse kust. De komende drie jaar heet dit hardloopevenement daarom de NN Egmond Halve Marathon.

Meer informatie

Sponsoractiviteiten

NN Group is in 2014 gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport. Inmiddels zijn we de trotse sponsor van het NN Running Team en tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan. In Nederland zijn wij sponsor van de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, de NN Zevenheuvelenloop en vanaf 2019 ook de NN Egmond Halve Marathon.

De sponsoractiviteiten zijn erop gericht om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen. Dit gebeurt onder andere door begeleiding met het pacing team en vernieuwende activaties zoals de hardloopsupporter en het juichmoment of het partnership met hardlopen met Evy. Met deze activiteiten willen we hardlopers stimuleren hun doel te behalen of vieren dat hun doel behaald is.

Aanvraag sponsoring

Als supporter van alle hardlopers sponsort Nationale-Nederlanden verschillende hardloopevenementen in Nederland en in het buitenland. Om alle hardlopers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen, richt Nationale-Nederlanden zich volledig op de bestaande partnerships.