Ga direct naar: inhoud

Supporter van alle hardlopers

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Nationale-Nederlanden
Supporter van alle hardlopers


Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Runningkalender

16 & 17 november 2019 NN 7 heuvelenloop Juichmoment, Smart Medal
12 januari 2020 NN Egmond Halve Marathon Juichmoment, Pacing team, Running Blind, Smart Medal
8 maart 2020 NN CPC loop Den Haag Juichmoment
5 & 6 april 2020 NN Marathon Rotterdam Juichmoment

Hardloopsupporter

Op 7 april 2019 werden de helden van de NN Marathon Rotterdam verrast door hun supporters met persoonlijke aanmoedigingsvideo’s.

Meer informatie

Juichmoment

Bij diverse hardloopevenementen die wij ondersteunen, krijgen hardlopers de kans om op Usain Bolt-achtige wijze op de foto te gaan met het scorebord waarop hun naam en gelopen eindtijd te zien is.

Meer informatie

Pacing Team

Pacers zijn ervaren marathon lopers die in een strak tempo lopen en andere renners van adviezen kunnen voorzien. Vorig jaar liepen er maar liefst 1700 mensen met ons Pacing Team mee. Sluit jij ook aan?

Meer informatie

NN CPC loop Den Haag

Door de city, naar de pier en weer terug naar de city. Lees meer over deze halve marathon met unieke route of loop zelf ook mee!

Meer informatie

NN Marathon Rotterdam

Sinds 2015 is NN trotse hoofdsponsor van de NN Marathon Rotterdam. Lees meer over dit mooie event in het hart van Rotterdam of loop zelf ook mee!

Meer informatie

NN Zevenheuvelenloop

Sinds 2018 is NN de hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop en heet deze Nijmeegse najaarsklassieker de NN Zevenheuvelenloop.

Meer informatie

NN Running Team

Het eerste professionele running team ter wereld, een nieuwe dimensie in de hardloopsport. Een unieke samenwerking, met als doel het verder professionaliseren en innoveren van de sport.

Meer informatie

NN Egmond Halve Marathon

Sinds 2019 is NN hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon. De komende drie jaar heet dit hardloopevenement daarom de NN Egmond Halve Marathon.

Meer informatie

Smart Medal

In november 2018 lanceerde
Nationale-Nederlanden de Smart Medal. Dat is een medaille, voorzien van een chip, waarop het persoonlijke hardloopverhaal van de deelnemer is opgeslagen.

Meer informatie

Running Blind

NN Group en het Fonds Gehandicaptensport werken sinds 1 januari 2019 samen om het hardlopen voor mensen met een visuele beperking te verbeteren. De steun richt zich op stichting Running Blind.

Meer informatie

Hart Loop Challenge

Voor onze zakelijke klanten en business partners organiseren we dit jaar tijdens de NN Marathon Rotterdam een bijzondere actie: de Hart Loop Challenge. 10 km lopen om geld op te halen voor de LINDA.foundation onder leiding van olympisch atlete Susan Krumins.

Meer informatie

Sponsoractiviteiten

NN Group is in 2014 gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport. Inmiddels zijn we de trotse sponsor van het NN Running Team en tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan. In Nederland zijn wij sponsor van de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, de NN Zevenheuvelenloop en vanaf 2019 ook de NN Egmond Halve Marathon.

De sponsoractiviteiten zijn erop gericht om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen. Dit gebeurt onder andere door begeleiding met het pacing team en vernieuwende activaties zoals de hardloopsupporter en het juichmoment. Met deze activiteiten willen we hardlopers stimuleren hun doel te behalen of vieren dat hun doel behaald is.

Aanvraag sponsoring

Als supporter van alle hardlopers sponsort Nationale-Nederlanden verschillende hardloopevenementen in Nederland en in het buitenland. Om alle hardlopers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen, richt Nationale-Nederlanden zich volledig op de bestaande partnerships.