Ga direct naar inhoud

Kunsthal jubileumweekend

De Kunsthal bestaat 30 jaar. Dat wordt gevierd! In het laatste weekend van oktober is er van alles te ontdekken. Het museum nodigt je uit. Kom met een open blik dwalen. Laat je verwonderen en verrassen en stap in je eigen fashion foto!

Foto: Tim Walker, Cloud 9, Radhika Nair, Chawntell Kulkarni, Kiran Kandola, Fashion: Richard Quinn, Pershore, Worcestershire, 2018 © Tim Walker Studio

Bestel nu je gratis tickets (op=op!)

Wegens groot succes zijn er helaas geen gratis tickets meer beschikbaar.

Stap in je eigen fashion foto

Als partner van de Kunsthal vieren we dit feestje graag mee. Bezoek je op zaterdagmiddag 29 oktober de tentoonstelling ‘Wonderful Things’ over fashion fotograaf Tim Walker? Dan bieden we je iets bijzonders.

We geven je die middag de mogelijkheid om zélf onderdeel te worden van een kunstwerk. Kies je favoriete fotoset en props. Laat je door professionals stylen in onze magische wasstraat. En poseer voor een foto in de stijl van Tim Walker. Zo verander je van perspectief en stap je in je eigen fashion foto.

Winactie

Wil je kans maken op een gesigneerde catalogus van Tim Walker of een Wonderful Things tasje met notitieboek? Doe dan mee aan onze winactie! Zo werkt het:

1. Laat tijdens het Kunsthal jubileumweekend jouw eigen fashion foto maken
2. Download jouw foto vanaf 31 oktober op www.kunsthal.nl/bewonderful
3. Deel je foto tussen op Instagram met de hashtag #mijntimwalker
4. Tag @nn_nederland en @kunsthal

Op 17 november 2022 maken we de tien winnaars bekend. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Foto: Tim Walker, Cloud 9, Radhika Nair, Fashion: Halpern, Dolce & Gabbana Pershore, Worcestershire, 2018 © Tim Walker Studio

Nationale-Nederlanden en de Kunsthal

Nationale-Nederlanden hecht waarde aan de rol van kunst en cultuur in de maatschappij. Want kunst inspireert en verbindt. Samen met onze partners, waaronder de Kunsthal, streven we ernaar om kunst laagdrempelig te maken. Zo hebben zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid om kunst te ontdekken.