Ga direct naar inhoud

Het Nationale-Nederlanden Café

Nationale-Nederlanden zoekt met het Nationale-Nederlanden Café nadrukkelijk een verbinding met haar klanten, de stad en haar mensen. Dit doen we in de eerste plaats door het bieden van zowel een dynamische omgeving als een plek om rustig te vergaderen of te overleggen. Je kunt eenvoudig je laptop inpluggen om onder het genot van een heerlijke kop koffie aan de slag te gaan.

Daarnaast bieden we workshops aan om jou verder te helpen, over thema’s die iedereen aangaan. Denk hierbij aan financiële onderwerpen, zoals je pensioen of het kopen van een huis, maar ook het 010 debat of een barista workshop!

Jonge, veelbelovende kunstenaars krijgen bovendien de kans hun werk gedurende tijdelijke tentoonstellingen te tonen in de art space. Dit gebeurt altijd in samenwerking met creatief talent en culturele instellingen uit Rotterdam. Het Nationale-Nederlanden Café is daarmee voor hen een ideale plaats om zich te presenteren aan een gevarieerd publiek.

Werk, beleving, kunst en heerlijke koffiespecialiteiten komen dus samen in het hart van Rotterdam, in het tastbare resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Nationale-Nederlanden en Douwe Egberts. Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie over het Nationale-Nederlanden Café op Facebook.Adres

Nationale-Nederlanden Café
Stationsplein 25
3013 AJ Rotterdam

Telefoon: 010 303 28 10
E-mail: info@nndecafe.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.00 - 19.00 uur
Zaterdag 09.00 - 18.00 uur
Zondag 10.00 - 18.00 uur