Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden gaat voor veilig carnaval

Den Haag, 14 februari 2017

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook tijdens de jaarlijkse carnavalsoptochten. Dit jaar besteedt Nationale-Nederlanden met preventietips extra aandacht aan de mogelijke risico’s voor deelnemers in een optocht. Nationale-Nederlanden biedt bestaande klanten met een zelfrijdend voertuig dat verzekerd is op de Werk- en Landbouwmaterieelverzekering, kosteloos dekking tijdens het rijden in een carnavalsoptocht. Sander Kernkamp, directeur Nationale-Nederlanden: ‘We willen Nederland veiliger maken en zo de kans op ongelukken en schade verkleinen. Deze campagne past daar goed in; met deze dekking en de preventiekaart beperken we de risico’s van deelname aan een carnavalsoptocht.’ De verzekeringsadviseurs zijn hier afgelopen week over geïnformeerd.

Risico’s

Het meerijden in carnavalsoptochten brengt risico’s met zich mee. Zo kan een aanrijding door een stuurfout eigendommen van anderen beschadigen. Of er ontstaat letsel bij een deelnemer of een toeschouwer. De dekking geldt ook voor voertuigen die verhuurd worden voor optochten in België, Duitsland en Luxemburg.

Tijdig aanmelden via adviseurs

Onafhankelijk adviseurs ontvingen afgelopen week een mailing met informatie hoe ze klanten tijdens een carnavalsoptocht eenvoudig dekking kunnen bieden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Tijdig aanmelden van de deelname is noodzakelijk. Dat kan de adviseur eenvoudig telefonisch of per e-mail doorgeven.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met 4 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5.000 medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is ruim 170 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.