Ga direct naar inhoud

NN Marathon Rotterdam 2019 voor LINDA.foundation

28 september 2018

De NN Marathon Rotterdam 2019 op 6 en 7 april, is dit jaar verbonden aan de LINDA.foundation. Deelnemers die zich via www.nnmarathonrotterdam.nl inschrijven kunnen aangeven dat ze de LINDA.foundation willen steunen en ze kunnen donateurs werven.

Remco Barbier, Head of Branding van NN Group: ‘Wij zijn trots dat twee partners van NN, op het gebied van sportsponsoring en maatschappelijke betrokkenheid, samenwerken om Rotterdamse gezinnen mooie momenten te bezorgen’.

LINDA.foundation

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Rotterdam zelfs één op de vier. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen en steeds meer gezinnen moeten een beroep doen op de schuldsanering. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in en ook het vieren van een verjaardagsfeestje kan lastig zijn. Dit alles heeft grote invloed op het gezin.

De LINDA.foundation steunt deze gezinnen. Zo heeft de LINDA.foundation sinds 2013 al meer dan 12.000 gezinnen hele fijne feestdagen bezorgd. Dit bereiken zij door middel van een pakket bonnen waarmee gezinnen onder andere boodschappen, kleding en cadeaus kunnen kopen.

NN Future Matters

Future Matters is het maatschappelijke programma van NN. De focus ligt op het ontwikkelen van relevante vaardigheden om jongeren zelfredzamer te maken, het creëren van kansen en het ondersteunen van gezinnen waarvan de kinderen in financieel moeilijke omstandigheden opgroeien. De activiteiten van de LINDA.foundation sluiten naadloos aan bij Future Matters. Beiden willen gezinnen een steuntje in de rug geven en kansen bieden voor kinderen.

Over NN Group

NN Group is een internationale financiële dienstverlener, actief in 18 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. De groep biedt, met haar medewerkers, producten en diensten aan op het gebied van pensioenen, verzekeringen, vermogensbeheer en bankactiviteiten aan circa 17 miljoen klanten. De belangrijkste merken van NN Group zijn Nationale-Nederlanden, NN, Delta Lloyd, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank en OHRA. NN Group is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).