Ga direct naar inhoud

NN Marathon Rotterdam

De NN Marathon Rotterdam is het grootste hardloopevenement van Nederland. Elk jaar verschijnen zowel de absolute wereldtop als tienduizenden lopers uit Nederland én het buitenland aan de start van deze bijzondere run.​

NN Marathon Rotterdam

Sinds 2015 is NN trotse hoofdsponsor van de NN Marathon Rotterdam.

Evenementen tot 1 juni geannuleerd

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle evenementen tot 1 juni verboden. De evenementen worden opgeschort. Zodra deze data bekend zijn laten wij het weten.

Zie voor meer info onze pagina over COVID-19

Parcours

42 kilometer en 195 meter door de straten van Rotterdam. Het parcours in Rotterdam staat bekend als één van de snelste ter wereld. In het verleden zijn er maar liefst drie wereldrecords gelopen.

Loop mee over de Erasmusbrug, de Coolsingel en langs De Kuip en Ahoy en laat je aanmoedigen met ruim 950.000 enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

Natuurlijk kun je je ook inschrijven voor de 1/4e marathon, de City Run of jouw kinderen laten deelnemen aan de NN Kids Run.

Abdi Nageeye Rotterdam Marathon

NN Running Team atleet Abdi Nageeye liep in april 2019 een toptijd in Rotterdam. In 2.06.17 verpulverde hij zijn eigen Nederlands record. Ook in 2020 loopt Abdi mee met de 40e NN Marathon Rotterdam als voorbereiding op de Olympische spelen van Tokyo.

Meer informatie op www.nnmarathonrotterdam.nl