Ga direct naar inhoud

NN Egmond Halve Marathon 2020

Inschrijven

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Er is maar één Nederlander zoals Jaap

Jaap liep vorig jaar voor de 46ste keer de NN Egmond Halve Marathon. Op 12 januari staat hij voor de 47ste keer aan de start, deze keer met startnummer 47.

Hij heeft een gouden tip:
"Zo overleef je de NN Egmond Halve Marathon sowieso.''

De NN Egmond Halve Marathon is één van de populairste lopen van Nederland, met een roemruchte historie. De grootste aantrekkingskracht van de winterklassieker is de variatie in het parcours: eerst zware kilometers over het strand, dan een prachtig stuk door het Noordhollands Duinreservaat. De weersomstandigheden zorgen ervoor dat het verloop van het evenement ieder jaar weer anders is.

Het startschot van de NN Egmond Halve Marathon valt op zondag 12 januari rond 12.00 uur.

De inschrijving is geopend

NN Egmond Halve Marathon

Sinds 2019 is NN hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon. De komende drie jaar heet dit evenement daarom de NN Egmond Halve Marathon.

Tijdens de NN Egmond Halve Marathon loop je over het Noordzeestrand en in de duinen van het Noordhollands Duinreservaat door mul zand en scherp helmgras.

Meer informatie op www.nnegmondhalvemarathon.nl