Ga direct naar inhoud

Post- en adresgegevens

Postadres

U kunt post aan Nationale-Nederlanden sturen naar het volgende adres:

Nationale-Nederlanden
Postbus 93604
2509 AV Den Haag


Bezoekadressen

Kantoor Den Haag

Adres

Nationale-Nederlanden
Kantoor Haagse Poort
Hoogbouw
Prinses Beatrixlaan 35
2595 AK Den Haag

U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Den Haag Centraal kunt u ons kantoor lopend bereiken in ongeveer 15 minuten. Verlaat het station via de centrale hal en de uitgang Anna van Buerenstraat. Sla rechtsaf en houd het station aan uw rechterhand. Loop onder het viaduct door langs de toren (Witte Anna). Volg het voetpad langs het basketbalveldje en het spoor. Loop net zolang door totdat het pad een bocht naar links maakt. U bent dan op de Schenkkade, vlakbij het kantoor. De ingangen van het kantoor vindt u aan uw rechterhand.

Met de bus kunt u vanaf Den Haag Centraal gebruik maken van bus 22 (Voorburg), bus 45 (Leiden), of bus 132 (Maassluis). Na een rit van circa vier minuten, stapt u uit bij halte Haagse Poort.

Vanaf station Den Haag Laan van NOI ligt ons kantoor op ongeveer negen minuten lopen. U verlaat het station aan de zijde van perron 1.
U gaat naar links en na circa vijftig meter naar rechts. Vervolgens gaat u links de Schenkkade op tot aan de Prinses Beatrixlaan waar u links ons gebouw vindt.

Met de auto: hoogbouw

Vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Vanaf de Utrechtse Baan (A12) neemt u de afslag Bezuiden-hout/Mariahoeve. U rijdt onder de boog van ons gebouw door en aan het eind van de afrit sorteert u rechts voor. Daarna slaat u twee maal rechtsaf. De ingang van de parkeergarage ligt rechts aan de Prinses Beatrixlaan, vlak voor het spoorwegviaduct.

Vanaf de A44, uit de richtingen Wassenaar, Leiden en Amsterdam slaat u linksaf richting Voorburg/-Leidschendam. U komt dan op de Laan van Nieuw Oost Indië. U rijdt door richting Voorburg. Bij het vijfde verkeerslicht gaat u rechtsaf, richting Rijswijk. U komt dan op de Schenkkade, waar u bij het tweede verkeerslicht linksaf slaat. De ingang van de parkeergarage ligt rechts aan de Prinses Beatrixlaan, vlak voor het spoorwegviaduct.


Met de auto: laagbouw (Schenkkade 65)

Vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Vanaf de Utrechtse Baan (A12) neemt u de afslag Bezuidenhout/Mariahoeve. U rijdt rechtdoor en slaat bij de verkeerslichten linksaf. Direct daarna, ter hoogte van het rode kunstwerk houdt u rechts aan; u rijdt dan parallel aan het viaduct. Aan het eind gaat u onder het viaduct door. Volg de borden ‘bezoekers’. U vindt de inrit van het parkeerterrein voor bezoekers aan uw rechterhand.

Vanaf de A44, uit de richtingen Wassenaar, Leiden en Amsterdam slaat u linksaf richting Voorburg/-Leidschendam. U komt dan op de Laan van Nieuw Oost Indië.

U rijdt door richting Voorburg. Bij het vijfde verkeerslicht gaat u rechtsaf, richting Rijswijk. U komt dan op de Schenkkade, waar u rechtdoor rijdt. Vanaf het derde verkeerslicht , ter hoogte van het rode kunstwerk houdt u rechts aan; u rijdt dan parallel aan het viaduct. Aan het eind gaat u onder het viaduct door. Volg de borden ‘bezoekers’. U vindt de inrit van het parkeerterrein voor bezoekers aan uw rechterhand.


Kantoor Rotterdam

Adres

Nationale-Nederlanden
Kantoor Delftse Poort
Weena 505
3013 AL Rotterdam
Telefoon 010 513 03 03

De hoofdingang bevindt zich op de hoek van het Weena en het Stationsplein. U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Met trein, tram of bus heeft u als bestemming Rotterdam Centraal Station. U verlaat het station via de hoofdingang aan de centrumzijde. U ziet links de twee hoge torens van kantoor Delftse Poort. De hoofdingang bevindt zich op de hoek van het Weena en het Stationsplein. U kunt zich melden bij de receptie.

Met de metro neemt u de Noord-Zuidlijn, Centraal Station is het eindpunt.
Als u gebruik maakt van de Oost-Westlijn moet u overstappen op de Noord-Zuidlijn. Dit kan op het metrostation Churchillplein. U gaat dan naar het metroperron Beurs en neemt de metro richting Centraal Station. Bij de uitgang staat u meteen op de stoep van het kantoor Delftse Poort.

Met de auto vanuit de richting Den Haag/Amsterdam (A13)

U houdt rechts aan als u het Kleinpolderplein nadert en neemt dan het viaduct richting Rotterdam-Centrum. U rijdt daarna over de Stadhoudersweg. Bij de splitsing Stadhoudersplein houdt u rechts aan en rijdt u via de Schiekade rechtstreeks naar het Hofplein. Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan als eindbestemming 'Delftseplein' in.

Met de auto vanuit de richting Breda (A16)

Na de Van Brienenoordbrug gaat u rechtdoor. Aan het eind van de A16, bij het Terbregseplein, volgt u de A20, richting Den Haag. Op de A20 neemt u bij het Schieplein afslag 14 (Rotterdam-Centrum). Via de Schieweg en de Schiekade rijdt u daarna rechtstreeks naar het Hofplein. Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan als eindbestemming 'Delftseplein' in.
Op het Hofplein gaat u rechtsaf, het Weena op. Voorbij de tweede zijstraat rechts, staat de Delftse poort. Als u het gebouw heeft bereikt slaat u rechtsaf (deze straat heet ook Delftse Poort). Aan het eind gaat u bij het Delftse Plein linksaf. Van de parkeergarage neemt u de tweede inrit links (bij de praatpaal kunt u zich melden bij de Beveiliging). Via de garage heeft u toegang tot het pand. In de Centrale Hal kunt u zich melden bij de receptie.


Kantoor Arnhem

Adres

Nationale-Nederlanden
Kantoor Ooyevaarsnest
Rijksweg-west 2
6842 BD Arnhem
Telefoon 026 400 40 40

U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Centraal Station
Als u centraal station Arnhem verlaat, komt u direct bij het busstation. U neemt lijn 331 richting ‘Nijmegen Weezenhof’ en stapt uit bij bushalte ‘Randweg’. Vanaf hier is het nog 3 minuten lopen naar Nationale-Nederlanden (OHRA). Op de terugweg neemt u bij bushalte ‘Randweg’ lijn 331 richting ‘Velp Zuid’.

Station Arnhem-Zuid
Vanaf station Arnhem-Zuid neemt u lijn 11 richting ‘Het Duifje’ en stapt u uit bij de bushalte ‘Randweg’. Vanaf hier is het nog 3 minuten lopen naar Nationale-Nederlanden (OHRA). Op de terugweg neemt u bij bushalte ‘Randweg’ lijn 11 richting ‘Station Zuid’ en stapt u uit bij Station Arnhem-Zuid.

Met de auto vanuit de richting Amsterdam/Amersfoort/Hengelo/Apeldoorn (A1)

U neemt de afslag Barneveld-Ede (A30). Aan het einde van de A30 neemt u de A12 richting Arnhem. Op het Velperbroek circuit neemt u afslag Arnhem/Nijmegen(N325). Houd links aan, rij door op de Pleijweg/N325 en volg de borden Elst/Nijmegen/A325. Neem afslag Elden. Dan ziet u aan de rechterzijde het Nationale-Nederlanden/OHRA pand.

Met de auto vanuit de richting Rotterdam

Volg vanuit Rotterdam de A15 en neem afslag Arnhem de A325 op. Neem afrit Elden vanaf de A325. Dan ziet u aan de rechterzijde het Nationale-Nederlanden/OHRA pand.

Parkeergelegenheid

Een parkeerplaats reserveren is niet nodig. U kunt parkeren op de oprit, deze is bestemd voor bezoekers. Bovenaan de oprit zijn 3 parkeerplaatsen voor gehandicapten beschikbaar.
Komt u met de motor of met een elektrische auto? Dan kunt in de parkeergarage parkeren.

Bij de intercom van de parkeergarage meldt u zich als bezoeker. De poort gaat dan voor u open.

Wilt u bij de receptie uw kenteken doorgeven? U ontvangt dan ook uw bezoekers/garagepas.

Google Maps

Misschien verwijst Google Maps u voorlopig nog naar ons vorige adres in Ede. Dit betekent dan dat Google Maps onze verhuisaanvraag nog moet verwerken.

Plattegrond


Kantoor Amsterdam

Adres

Nationale-Nederlanden
Kantoor Tooropgebouw
Spaklerweg 4
1096 BA Amsterdam

U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Het Tooropgebouw bevindt zich op loopafstand van het Amstelstation (uitgang Amstel). Verlaat station Amstel via uitgang 'Amstel' aan het Amstelplein. Sla linksaf en houd het station aan uw linkerhand. Volg het voetpad tot aan de rotonde en steek voor de rotonde over naar de rechterkant van de weg. U loopt nu de Spaklerweg op. Direct na de rotonde ligt het Tooropgebouw aan de rechterkant.

Met de auto vanuit de richting Diemen (A1) en Utrecht/Eindhoven (A2)

Volg de borden Amsterdam en vervolgens de A10 (Ring Oost). Alleen als u uit het westen komt, neemt u de A10 ‘Ring Zuid’.

Bij afslag 11 Amsterdam-Amstel verlaat u de snelweg. Volg de s111 richting De Omval en draai rechtsaf de Spaklerweg op. Ons kantoor bevindt zich na 2,4 km aan de linkerkant vlak voor de rotonde.

uniqueid