Ga direct naar inhoud

Post- en adresgegevens

Postadres

U kunt post aan Nationale-Nederlanden sturen naar het volgende adres:

Nationale-Nederlanden
Postbus 93604
2509 AV Den Haag


Bezoekadressen

Kantoor Den Haag

Adres

Nationale-Nederlanden
Kantoor Haagse Poort
Hoogbouw
Prinses Beatrixlaan 35
2595 AK Den Haag
Telefoon (070) 513 03 03

U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Den Haag Centraal kunt u ons kantoor lopend bereiken in ongeveer 15 minuten. Verlaat het station via de centrale hal en de uitgang Anna van Buerenstraat. Sla rechtsaf en houd het station aan uw rechterhand. Loop onder het viaduct door langs de toren (Witte Anna). Volg het voetpad langs het basketbalveldje en het spoor. Loop net zolang door totdat het pad een bocht naar links maakt. U bent dan op de Schenkkade, vlakbij het kantoor. De ingangen van het kantoor vindt u aan uw rechterhand.

Met de bus kunt u vanaf Den Haag Centraal gebruik maken van bus 22 (Voorburg), bus 45 (Leiden), of bus 132 (Maassluis). Na een rit van circa vier minuten, stapt u uit bij halte Haagse Poort.

Vanaf station Den Haag Laan van NOI ligt ons kantoor op ongeveer negen minuten lopen. U verlaat het station aan de zijde van perron 1.
U gaat naar links en na circa vijftig meter naar rechts. Vervolgens gaat u links de Schenkkade op tot aan de Prinses Beatrixlaan waar u links ons gebouw vindt.

Met de auto: hoogbouw

Vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Vanaf de Utrechtse Baan (A12) neemt u de afslag Bezuiden-hout/Mariahoeve. U rijdt onder de boog van ons gebouw door en aan het eind van de afrit sorteert u rechts voor. Daarna slaat u twee maal rechtsaf. De ingang van de parkeergarage ligt rechts aan de Prinses Beatrixlaan, vlak voor het spoorwegviaduct.

Vanaf de A44, uit de richtingen Wassenaar, Leiden en Amsterdam slaat u linksaf richting Voorburg/-Leidschendam. U komt dan op de Laan van Nieuw Oost Indië. U rijdt door richting Voorburg. Bij het vijfde verkeerslicht gaat u rechtsaf, richting Rijswijk. U komt dan op de Schenkkade, waar u bij het tweede verkeerslicht linksaf slaat. De ingang van de parkeergarage ligt rechts aan de Prinses Beatrixlaan, vlak voor het spoorwegviaduct.


Met de auto: laagbouw (Schenkkade 65)

Vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Vanaf de Utrechtse Baan (A12) neemt u de afslag Bezuidenhout/Mariahoeve. U rijdt rechtdoor en slaat bij de verkeerslichten linksaf. Direct daarna, ter hoogte van het rode kunstwerk houdt u rechts aan; u rijdt dan parallel aan het viaduct. Aan het eind gaat u onder het viaduct door. Volg de borden ‘bezoekers’. U vindt de inrit van het parkeerterrein voor bezoekers aan uw rechterhand.

Vanaf de A44, uit de richtingen Wassenaar, Leiden en Amsterdam slaat u linksaf richting Voorburg/-Leidschendam. U komt dan op de Laan van Nieuw Oost Indië.

U rijdt door richting Voorburg. Bij het vijfde verkeerslicht gaat u rechtsaf, richting Rijswijk. U komt dan op de Schenkkade, waar u rechtdoor rijdt. Vanaf het derde verkeerslicht , ter hoogte van het rode kunstwerk houdt u rechts aan; u rijdt dan parallel aan het viaduct. Aan het eind gaat u onder het viaduct door. Volg de borden ‘bezoekers’. U vindt de inrit van het parkeerterrein voor bezoekers aan uw rechterhand.

Kantoor Rotterdam

Adres

Nationale-Nederlanden
Kantoor Delftse Poort
Weena 505
3013 AL Rotterdam
Telefoon (010) 513 03 03

De hoofdingang bevindt zich op de hoek van het Weena en het Stationsplein. U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Met trein, tram of bus heeft u als bestemming Rotterdam Centraal Station. U verlaat het station via de hoofdingang aan de centrumzijde. U ziet links de twee hoge torens van kantoor Delftse Poort. De hoofdingang bevindt zich op de hoek van het Weena en het Stationsplein. U kunt zich melden bij de receptie.

Met de metro neemt u de Noord-Zuidlijn, Centraal Station is het eindpunt.
Als u gebruik maakt van de Oost-Westlijn moet u overstappen op de Noord-Zuidlijn. Dit kan op het metrostation Churchillplein. U gaat dan naar het metroperron Beurs en neemt de metro richting Centraal Station. Bij de uitgang staat u meteen op de stoep van het kantoor Delftse Poort.

Met de auto vanuit de richting Den Haag/Amsterdam (A13)

U houdt rechts aan als u het Kleinpolderplein nadert en neemt dan het viaduct richting Rotterdam-Centrum. U rijdt daarna over de Stadhoudersweg. Bij de splitsing Stadhoudersplein houdt u rechts aan en rijdt u via de Schiekade rechtstreeks naar het Hofplein. Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan als eindbestemming 'Delftseplein' in.

Met de auto vanuit de richting Breda (A16)

Na de Van Brienenoordbrug gaat u rechtdoor. Aan het eind van de A16, bij het Terbregseplein, volgt u de A20, richting Den Haag. Op de A20 neemt u bij het Schieplein afslag 14 (Rotterdam-Centrum). Via de Schieweg en de Schiekade rijdt u daarna rechtstreeks naar het Hofplein. Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan als eindbestemming 'Delftseplein' in.
Op het Hofplein gaat u rechtsaf, het Weena op. Voorbij de tweede zijstraat rechts, staat de Delftse poort. Als u het gebouw heeft bereikt slaat u rechtsaf (deze straat heet ook Delftse Poort). Aan het eind gaat u bij het Delftse Plein linksaf. Van de parkeergarage neemt u de tweede inrit links (bij de praatpaal kunt u zich melden bij de Beveiliging). Via de garage heeft u toegang tot het pand. In de Centrale Hal kunt u zich melden bij de receptie.

Kantoor Ede

Adres

Nationale Nederlanden
Kantoor Veluwepoort in Ede
Loevestein 33
6714 BS Ede
Telefoon 0318 66 20 54

U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Als u het station Ede-Wageningen verlaat, gaat u rechtsaf naar het busstation. U neemt bus 1 richting Ede-Veldhuizen. U stapt uit bij halte Mariëndaal. Op de terugweg neemt u bij halte Mariëndaal (links) bus 2 richting station Ede-Wageningen.

Met de auto vanuit de richting Amsterdam/Amersfoort/Apeldoorn (A1)

U neemt de afslag Barneveld-Ede (A30). Aan het einde van de A30 neemt u de A12 richting Arnhem. Bij de afslag Ede-Wageningen verlaat u de snelweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf over het viaduct. U rijdt alsmaar rechtdoor. Ons kantoor bevindt zich na 2,5 km aan de rechterkant (7de verkeerslicht).

Met de auto vanuit het westen Utrecht/Amsterdam (A12)

Bij de afslag Ede-Wageningen verlaat u de snelweg en bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf over het viaduct. U rijdt alsmaar rechtdoor. Ons kantoor bevindt zich na 2,5 km aan de rechterkant (7de verkeerslicht).

Met de auto vanuit het oosten (Arnhem/Nijmegen)

Bij de afslag Ede-Wageningen verlaat u de snelweg en bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U rijdt alsmaar rechtdoor. Ons kantoor bevindt zich na 2,5 km aan de rechterkant (6de verkeerslicht).

Parkeergelegenheid

Heeft u geen parkeerplaats kunnen reserveren, dan kunt u aan de achterzijde van ons kantoor parkeren. Ga voorbij de hoofdingang de eerste weg rechts (dus niet de bocht naar links volgen). U bevindt zich nu op de Batenstein. Na circa 50 meter ziet u aan de rechterkant de ingang van ons parkeerterrein. Als dit parkeerterrein vol is, kunt u ook bij de flats aan de Valkestein parkeren. Vervolg de Batenstein. Aan het eind maakt de weg een scherpe bocht naar links. Aan de rechterkant ziet u 3 flats, waar u kunt parkeren. Voor de flats aan de Groenendaal en Mariëndaal rijdt u terug, linksaf bij de Loevestein, voorbij de verkeerslichten ziet u links en rechts deze flats. U kunt parkeren op de plaatsen die niet voor bewoners zijn gereserveerd.

Kantoor Amsterdam

Adres

Nationale-Nederlanden
Kantoor Tooropgebouw
Spaklerweg 4
1096 BA Amsterdam

U kunt zich melden bij de receptie.

Met het openbaar vervoer

Het Tooropgebouw bevindt zich op loopafstand van het Amstelstation (uitgang Amstel). Verlaat station Amstel via uitgang 'Amstel' aan het Amstelplein. Sla linksaf en houd het station aan uw linkerhand. Volg het voetpad tot aan de rotonde en steek voor de rotonde over naar de rechterkant van de weg. U loopt nu de Spaklerweg op. Direct na de rotonde ligt het Tooropgebouw aan de rechterkant.

Met de auto vanuit de richting Diemen (A1) en Utrecht/Eindhoven (A2)

Volg de borden Amsterdam en vervolgens de A10 (Ring Oost). Alleen als u uit het westen komt, neemt u de A10 ‘Ring Zuid’.

Bij afslag 11 Amsterdam-Amstel verlaat u de snelweg. Volg de s111 richting De Omval en draai rechtsaf de Spaklerweg op. Ons kantoor bevindt zich na 2,4 km aan de linkerkant vlak voor de rotonde.