Ga direct naar inhoud

Op zoek naar persoonlijk advies?
Een onafhankelijk adviseur helpt u graag.

Zoek een adviseur

Advies van een onafhankelijk adviseur

Financiële producten kunnen best ingewikkeld zijn. Wilt u weten welk product het beste bij u past? Heeft u zelf al een en ander uitgezocht, en wilt u uw keuze nog met een specialist doornemen? Of wilt u een advies geheel afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie? Een onafhankelijk adviseur kan u daar prima bij helpen.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten en diensten goed op uw persoonlijke situatie aansluiten. Daarom heeft Nationale-Nederlanden een groot netwerk van onafhankelijk adviseurs waarmee we graag samenwerken. Zij hebben een brede kennis en ervaring op financieel vlak en werken met verschillende aanbieders samen. Zo weet een onafhankelijk adviseur als geen ander welke producten er in de markt zijn en welke hiervan het beste bij uw situatie passen. Alle adviseurs, die met ons samenwerken, hebben een Wft-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).


Ik zoek een adviseur

Zoekt u een onafhankelijke adviseur die u advies geeft op basis van uw persoonlijke wensen en situatie? Klik op onderstaande knop en vind een adviseur bij u in de buurt.

Zoek een onafhankelijk adviseur

Ik heb een adviseur

Maakt u gebruik van de expertise van uw onafhankelijke adviseur? Heeft u vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie en de daarbij passende verzekeringen? Uw adviseur helpt u daar graag verder bij. U kunt rechtstreeks contact opnemen met uw adviseur.

Ik ben een adviseur

Heeft u een aanstelling bij Nationale-Nederlanden en wilt u inloggen?

Inloggen

Nog geen aanstelling ? Neem dan contact met ons op.

Aanstelling aanvragen