Ga direct naar inhoud

Ontmoet NN Art Award genomineerde Jennifer Tee

Zoektocht naar een bezielde wereld

Jennifer Tee’s (Nederland, 1978) interesse gaat uit naar het grijze gebied tussen het nu en de toekomst. Deze staat noemt zij ‘de ziel in limbo’. Bekijk de video en maak kennis met Jennifer en haar werk.

De ziel in limbo

Jennifer onderzoekt deze staat in haar sculpturen, installaties, performances, fotografie en collages. Daarin werkt ze als een soort choreograaf vanuit een stevig kader, en een duidelijk doel: de ziel in limbo ontdekken en blootgeven.

Ze trekt de kijker naar binnen door haar materialen en met spiritualiteit en rituelen. Daar toont ze haar oprechte onderzoek naar de potentie van een mooiere, bezielde wereld. Dat alles doet Jennifer Tee overtuigend met een groot oog voor detail.

Kijk, voel en wees"

Audiotour Art Rotterdam

Op de kunstbeurs Art Rotterdam zijn kunstwerken van Jennifer Tee te zien. Beluister dit fragment terwijl je kijkt naar de werken. Zij legt je uit waar je naar kijkt.

Breng jouw stem uit voor de NN Art Award Public Choice

Van 19 t/m 22 mei vindt Art Rotterdam plaats. De vakjury maakt dan bekend welke kunstenaar de winnaar is van de zesde NN Art Award. En daar heb jij ook invloed op. Vorige editie introduceerden we namelijk een publieksprijs. Is Jennifer Tee jouw favoriete kunstenaar? Breng dan nu je stem uit en wie weet wint zij €5.000,- van de NN Art Award Public Choice!

Stem op Jennifer Tee

NN voor kunst en cultuur

NN Group, waar Nationale-Nederlanden onder valt, is sinds 2017 partner van Art Rotterdam. Zo helpen we talentvolle kunstenaars verder in hun carrière. Dit jaar reiken we voor de zesde keer de NN Art Award uit: een stimuleringsprijs van € 10.000,- voor talentvolle kunstenaars. Naast Jennifer Tee zijn Inez de Brauw, Vytautas Kumža en Thierry Oussou genomineerd. Daarnaast reiken we de NN Art Award Public Choice uit: een publieksprijs van € 5.000,-. Stemmen kan online tot en met 22 mei.

Meer over NN Art Award Public Choice