03
juli
2023
|
10:42
Europe/Amsterdam

Virginie Gonzalez directeur Betalingsverkeer NN Bank

Virginie Gonzalez is per 1 juli 2023 benoemd tot directeur Betalingsverkeer bij NN Bank. Vanuit deze functie leidt zij de verdere ontwikkeling van de betalingsdienstverlening bij de bank.

Virginie Gonzalez begon in 2005 bij ING en bekleedde sindsdien verschillende marketingfuncties binnen Nationale-Nederlanden, waaronder die van Chief Marketing Officer bij NN Spanje sinds 2009. Van 2017 tot 2019 was zij als Hoofd Innovatie verantwoordelijk voor de innovatiestrategie van NN Group. Vanaf 2019 was Gonzalez als hoofd van het Strategic Transformation Office van NN Group onder andere verantwoordelijk voor het verkennen, definiëren en stimuleren van business modellen voor de groep. Vanaf 2021 was zij als Business Owner bezig om de ontwikkeling van de betalingsdienstverlening bij NN Bank verder vorm te geven.

CEO Marcel Zuidam van NN bank: ‘De ervaring, kennis en kunde van Virginie, en haar grote drive om innovaties verder te brengen, geeft het betalingsverkeer van onze bank verder vorm. Hiermee zetten we als NN Bank een volgende stap in de ontwikkeling naar een digitale retail bank die klanten ondersteunt in het maken van bewuste financiële keuzes op die momenten die voor hen belangrijk zijn.

Deel deze release

Contact

Bas Kuik
Woordvoerder
+31 (0)6 20 89 39 66