20
maart
2020
|
22:00
Europe/Amsterdam

NN doneert aan de Voedselbank en LINDA.foundation

Samenvatting

Om de voedselbanken in deze buitengewone en onzekere tijden snel extra financiële steun te kunnen geven, doneert Nationale-Nederlanden 150.000 euro, zodat de voedselvoorziening ook tijdens deze zware periode door kan blijven gaan.

De aangescherpte coronavirusmaatregelen hebben niet alleen een enorme impact op onze klanten en onze collega’s, maar ook op mensen in onze omgeving. Vele Nederlanders worden door de situatie geraakt en steun aan hulpinitiatieven is dan ook hard nodig, vooral voor diegenen waar het al financieel tegenzit. We Care is een van onze kernwaarden en bij NN doen we er alles aan om ook hier in deze moeilijke tijden naar te leven. 

Donatie

Recent hebben de Nederlandse voedselbanken de noodklok geluid. Door de coronacrisis staan de toestroom van levensmiddelen en de uitgifte van voedselpakketten zwaar onder druk. Voedselbanken Nederland wil alles op alles zetten om de missie te blijven volbrengen. Om de voedselbanken in deze buitengewone en onzekere tijden snel extra financiële steun te kunnen geven, doneert Nationale-Nederlanden 150.000 euro, zodat de voedselvoorziening ook tijdens deze zware periode door kan blijven gaan. Donaties kunnen via staysafeengeef.nl, de speciale donatiepagina van Voedselbanken Nederland. 

 

Aansluiten bij wat we al langer doen

Gezinnen en huishoudens met financiële moeilijkheden helpen, is al jarenlang één van de speerpunten van ons maatschappelijke programma Future Matters. Nu de scholen gesloten zijn, krijgen alle kinderen vanuit huis digitaal les. Door geldzorgen of andere situaties is het helaas niet voor elk kind vanzelfsprekend dat er thuis een computer is. Daarom helpen we ook onze partner LINDA.foundation door tientallen laptops beschikbaar te stellen.