19
juli
2018
|
10:26
Europe/Amsterdam

Yoram Schwarz nieuwe directeur Movir

Samenvatting

NN Group heeft Yoram Schwarz (38) benoemd tot directeur van Movir. De individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeraar uit Nieuwegein maakt deel uit van de Nederlandse activiteiten van NN Group. Schwarz was tot voor kort directeur Strategie en Integratie van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen en volgt Arthur van der Wal op.

NN Group heeft Yoram Schwarz (38) benoemd tot directeur van Movir. De individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeraar uit Nieuwegein maakt deel uit van de Nederlandse activiteiten van NN Group. Schwarz was tot voor kort directeur Strategie en Integratie van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen en volgt Arthur van der Wal op.

Yoram Schwarz werd in 2007 manager bij het Corporate Pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden. Na diverse managementposities bekleed te hebben tussen 2009 en 2014, werd hij in 2015 benoemd tot directeur Strategie en Marketing bij NN Pensioen. In 2017 volgde de benoeming tot directeur Strategie en Integratie bij het Schade & Inkomen bedrijf.

Leon van Riet, CEO Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen: ‘Met de uitgebreide ervaring van Yoram heb ik er vertrouwen in dat we de richting die we bij Movir zijn ingeslagen, zullen voortzetten. Wij willen ook op de lange termijn de leidende marktspeler blijven, en duurzame arbeidsgeschiktheid bevorderen. Het verder uitbreiden van onze persoonlijke dienstverlening gericht op preventie en, indien noodzakelijk, re-integratie is daar onderdeel van.’


Mediarelaties Nationale-Nederlanden

Bas Kuik
Telefoon: +31 (0)6 20 89 39 66
E-mail: bas.kuik@nn.nl


Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om de financiële toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is al sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen, beleggingen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met een beursnotering aan Euronext Amsterdam (NN).