05
november
2018
|
15:00
Europe/Amsterdam

Volop keuzes met de nieuwe Persoonlijke Pensioenuitkering van Nationale-Nederlanden

Samenvatting

Zelf aan het roer staan van je pensioen. Meer of juist minder beleggingsrisico nemen passend bij je stijl en situatie. Ook als je pensioen al is ingegaan!

Zelf aan het roer staan van je pensioen. Meer of juist minder beleggingsrisico nemen passend bij je stijl en situatie. Ook als je pensioen al is ingegaan! Sinds deze zomer heeft Nationale-Nederlanden een nieuw product voor direct ingaand pensioen, de Persoonlijke Pensioenuitkering. Adviseurs kunnen bovendien vanaf nu zelf offertes maken in hun portaal.

Wat maakt de Persoonlijke Pensioenuitkering bijzonder?

De vaste pensioenuitkering heeft een nieuw en concurrerend tarief. Het bijzondere van dit product zit hem in de variabele pensioenuitkering: optimale beleggingsvrijheid met vijf risicoprofielen. Ook houden de keuzes niet op bij de pensionering. Een deelnemer kan bijvoorbeeld bij de start van het pensioen niet bereid of in staat zijn om beleggingsrisico te nemen. Maar verandert er iets na dat moment? Dan kan opnieuw bepaald worden welk beleggingsrisico bij die situatie past. Het inkomen kan bijvoorbeeld veranderen door een erfenis of de opbrengst van de verkoop van een huis. Bij meer risicobereidheid kan mogelijk meer rendement gehaald worden en daarmee een hoger pensioen. Deze flexibiliteit na pensionering maakt de variabele Persoonlijke Pensioenuitkering uniek in de markt.

Pensioen Coaches

Naast het digitale kanaal stelt Nationale-Nederlanden Pensioen Coaches beschikbaar voor elke adviseur: een vast aanspreekpunt dat alle ins en outs kent van de Persoonlijke Pensioenuitkering. Zo kunnen we samen met de adviseur de service naar de klant nóg persoonlijker maken.

Robin Buijs, directeur Pensioen: “We hebben goed geluisterd naar onze klanten en de adviseurs. In ons nieuwe pensioenproduct hebben we marktonwikkelingen, trends en een nieuwe visie meegenomen. Wij geloven in persoonlijk, digitaal, en relevant. Hier sluit onze nieuwe Persoonlijke Pensioenuitkering naadloos op aan. Deelnemers moeten voldoende keuzes hebben, ook ná hun pensioendatum. Hun persoonlijke situatie kan immers wijzigen. Er is nu beslissingsdruk op één moment: de pensioendatum en die willen we wegnemen. Daarbij hebben adviseurs een belangrijke rol, vooral nu er meer keuzes zijn.”

 

 

De persoonlijke pensioenuitkering bij ColPas Advies in Rotterdam


Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.