04
december
2017
|
14:03
Europe/Amsterdam

Robin Buijs nieuwe directeur NN Pensioen New Business

Samenvatting

Nationale-Nederlanden benoemt Robin Buijs (1970) per 1 januari 2018 tot directeur Pensioen New Business.

Nationale-Nederlanden benoemt Robin Buijs (1970) per 1 januari 2018 tot directeur Pensioen New Business. Hij volgt Diederik Schouten op, die besloten heeft zijn carrière buiten NN voor te zetten. Bij Nationale-Nederlanden Leven wordt op deze datum tevens Martijn Hoogeweegen benoemd als directeur Individueel Leven Services. Hij volgt Tjeerd Bosklopper op, die overstapt naar NN Group.

Tot 1 januari is Robin Buijs werkzaam in zijn huidige functie als Hoofd Integratie van NN Group. Deze rol heeft hij sinds de overname van Delta Lloyd vervuld, waardoor hij bekend is met de actuele ontwikkelingen binnen het Pensioenbedrijf. Van 2012 tot 2016 was Buijs CEO van Nationale-Nederlanden in Spanje, en vanaf 2008 Head of Commerce voor de regio Central & Rest of Europe. Sinds 2001 werkte Buijs in verschillende internationale managementfuncties voor ING. Michel van Elk, CEO Nationale-Nederlanden Leven: ‘Met de brede ervaring van Robin Buijs kunnen we Pensioen New Business verder uitbouwen. Een goede samenwerking met het intermediair en andere stakeholders staat hierbij voorop’.

Martijn Hoogeweegen (1969) is sinds 2013 directeur Customer Service Center Individueel Leven Services. Hiervoor was hij sinds 2005 programmadirecteur Transitie, voor de integratie van de Nederlandse ING verzekeringsmerken in Nationale-Nederlanden, senior manager Operations van de particuliere pensioen producten en consultant Strategy & Business Change binnen Nationale-Nederlanden.

Tjeerd Bosklopper (1975) wordt Hoofd Integratie van NN Group, en lid van het management team Nederland. Daarnaast gaat Bosklopper zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe business activiteiten voor de Nederlandse organisatie.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5000 medewerkers van het bedrijf zich in om de financiële toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is al 170 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.