20
februari
2017
|
12:51
Europe/Amsterdam

Relatiemanagers Nationale-Nederlanden slagen voor examen duurzame inzetbaarheid

Samenvatting

Begin deze maand zijn dertien professionals van Nationale-Nederlanden Inkomen geslaagd voor het examen van de opleiding Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI) van Avans+.

Begin deze maand zijn dertien professionals van Nationale-Nederlanden Inkomen geslaagd voor het examen van de opleiding Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI) van Avans+. Hiermee krijgen zij een vermelding in het Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid (RCDI®). Met de registeradviseurs maakt Nationale-Nederlanden duurzame inzetbaarheid breder. Naast de aandacht voor gezondheidsmanagement of vitaliteit, komt er nu ook meer focus op flexibiliteit, mobiliteit en cultuur & leiderschap.

Nationale-Nederlanden Inkomen wil dé partner van duurzame inzetbaarheid zijn van werkend en ondernemend Nederland. Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van een bedrijf, zij zorgen voor succes. Door werknemers maximaal inzetbaar te houden en bedrijven financiële zekerheid en continuïteit te bieden, levert Nationale-Nederlanden Inkomen dagelijks toegevoegde waarde aan haar klanten. Werknemers die gezond, flexibel en betrokken zijn, zijn tevredener, productiever en beter inzetbaar.

Fred Toussaint, directeur Nationale-Nederlanden Inkomen: "Wij vinden het belangrijk om ons inhoudelijk te blijven ontwikkelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De professionals vertegenwoordigen meerdere functies binnen het Inkomen bedrijf en nog altijd stromen collega's in op de opleiding. Door een deskundige gesprekspartner te zijn voor onze klanten, maken wij het verschil."

Over RCDI®

Duurzame Inzetbaarheid gaat niet alleen over gezondheidsmanagement of vitaliteit, maar ook om flexibiliteit, mobiliteit en cultuur & leiderschap. Dankzij wetenschappelijke ontwikkelingen komen er steeds meer meetmethodieken beschikbaar om de risico’s op verlies van inzetbaarheid van personeel inzichtelijk te maken. Dit leidt tot verlaagd verzuim en verhoogde productiviteit. Dit register levert een bijdrage aan de kwaliteitsverbetering en kwaliteitsborging van consultants op het gebied van duurzame inzetbaarheid.’ www.rcdi.nl

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met 4 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten meer dan 5.000 medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is ruim 170 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.