12
april
2017
|
16:00
Europe/Amsterdam

NN Group verkrijgt 79,9% van Delta Lloyd na overdracht

Samenvatting

NN Group en Delta Lloyd kondigen hierbij gezamenlijk aan dat de Bieder, na overdracht en betaling van de Aandelen die zijn aangemeld tijdens de Aanmeldingstermijn, 79,9% van de Aandelen heeft verkregen.

  • NN Group heeft de Aandelen verkregen die tijdens de Aanmeldingstermijn zijn aangemeld
  • Resterende Aandelen kunnen nog worden aangemeld tijdens de Na-aanmeldingstermijn

NN Group en Delta Lloyd kondigen hierbij gezamenlijk aan dat de Bieder, na overdracht en betaling van de Aandelen die zijn aangemeld tijdens de Aanmeldingstermijn, 79,9% van de Aandelen heeft verkregen. De gecombineerde onderneming gaat verder als toonaangevende speler op het gebied van verzekeren en pensioenen in de Nederlandse markt, met een sterke marktpositie in BelgiĆ« en met een aantrekkelijk aanbod in vermogensbeheer en bankieren. 

Nu de overname is afgerond, starten NN Group en Delta Lloyd het integratie proces. NN Group en Delta Lloyd zullen hun activiteiten in Nederland en BelgiĆ« op elkaar afstemmen en integreren, om volledig te kunnen profiteren van de extra schaal en capaciteiten van beide ondernemingen, het gecombineerde bereik en de middelen. Dit zal leiden tot een sterker platform over de gehele linie, met een verbeterd aanbod voor klanten en rendement voor aandeelhouders. De integratie wordt geleid door de Management Board van NN Group. 

Dit persbericht is een korte weergave van het originele Engelstalige persbericht op nn-group.com.

Vragen en antwoorden over de krachtenbundeling van Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd kunt u vinden op nn.nl/krachtenbundeling.