19
maart
2020
|
17:00
Europe/Amsterdam

NN Group en Athora krijgen Verklaringen van Geen Bezwaar van DNB in verband met voorgenomen acquisitie VIVAT

Samenvatting

Vandaag hebben Athora en NN Group aangekondigd dat zij beide verklaringen van geen bezwaar (DNO) hebben ontvangen van De Nederlandsche Bank voor de voorgenomen overname van de activiteiten van VIVAT in Nederland.

DIT IS EEN ONOFFICIËLE VERTALING VAN EEN GEDEELTE VAN EEN ENGELSTALIG PERSBERICHT. DE ENGELSE TEKST IS LEIDEND.

Vandaag hebben Athora en NN Group aangekondigd dat zij beide verklaringen van geen bezwaar (DNO) hebben ontvangen van De Nederlandsche Bank voor de voorgenomen overname van de activiteiten van VIVAT in Nederland. De DNO van NN heeft betrekking op de overname van VIVAT Schadeverzekeringen N.V. (VIVAT Schade). Dit volgt op goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) die NN op 18 november 2019 ontving. Het verkrijgen van de DNO is een belangrijke mijlpaal in het acquisitieproces. Samen met Athora werkt NN aan de afronding van de transactie.

Meer informatie is te vinden in het persbericht bij NN Group

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om de financiële toekomst van onze klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.