25
oktober
2018
|
10:06
Europe/Amsterdam

MC Slotervaart en MC IJsselmeerziekenhuizen failliet verklaard

Samenvatting

Het MC Slotervaart in Amsterdam en de MC IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland zijn vandaag door de rechtbank failliet verklaard.

Het MC Slotervaart in Amsterdam en de MC IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland zijn vandaag door de rechtbank failliet verklaard. Dit kan impact hebben op verzekerden en patiënten in de regio’s. Wij realiseren ons dat dit bezorgdheid kan opleveren. Nationale-Nederlanden Zorg wordt net als andere zorgverzekeraars op de hoogte gehouden van de actuele zaken rondom de zorgverlening door de ziekenhuizen.

Nationale-Nederlanden Zorg heeft een verantwoordelijkheid voor het beschikbaar houden van voldoende zorg van goede kwaliteit, voor nu en in de toekomst. Hier zijn al onze inspanningen op gericht. Nationale-Nederlanden Zorg heeft, samen met andere zorgverzekeraars, nauw contact met de ziekenhuizen en kijkt samen met hen op welke manier de zorgverlening de komende periode beschikbaar blijft voor patiënten.

Voor vragen over behandelingen kan in eerste instantie contact opgenomen worden met het betreffende ziekenhuis. Ook het Nationale-Nederlanden Zorgteam is beschikbaar voor vragen. Patiënten kunnen blijven rekenen op adequate zorg.

Nationale-Nederlanden Zorg is onderdeel van CZ Groep.


Mediarelaties Nationale-Nederlanden

Bas Kuik

Telefoon: +31 (0)6 20893966

E-mail: bas.kuik@nn.nl

 

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om de financiële toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is al sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen, beleggingen en bancaire producten. Het is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met een beursnotering aan Euronext Amsterdam (NN).