Ga direct naar inhoud

Zorgverzekering via ZZP Nederland

Speciaal voor leden van ZZP Nederland hebben we de ZZP Zorgverzekering. Met korting op je basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Bereken je premie

Als zzp’er is je gezondheid extra belangrijk. Wanneer er iets mis is met je gezondheid, heeft dit niet alleen impact op je privéleven, maar ligt ook je zaak stil. Wij helpen je gezond en vitaal te blijven.

Wij helpen je:

  • inzicht te hebben in je gezondheid
  • fysiek en mentaal gezond te leven
  • als je wel een keer ziek bent
  • voor je omgeving te zorgen
  • je zorgpremie betaalbaar te houden.

Met de collectieve zorgverzekering van ZPP Nederland heb je 4% korting op de basisverzekering, tot wel 20% op de aanvullende verzekeringen en gratis de module Fit.

Een goede basis met vrije keuze

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden ben je als zelfstandige uitstekend verzekerd. We begrijpen de verantwoordelijkheid die je hebt in het ondernemen. We helpen je om gezond te zijn en te blijven.

En word je toch een keer ziek dan geven wij je vrije zorgkeuze met toegang tot de beste zorg, zodat je snel weer op de been bent. Je hebt toegang tot de beste specialisten, we zoeken uit of je ergens eerder terecht kunt en geven je de vrijheid om zelf jouw zorgverlener te kiezen. En profiteer van veel extra services, zoals de Gezondheidslijn.

Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg.

Meer over de basisverzekering


Vrije Zorgkeuze

Wacht niet te lang

Alleen de beste zorg

Gratis de module Fit

Om gezond(er) te leven bieden we je de module Fit. Gratis voor de zzp'er. Dit geeft je bijvoorbeeld een persoonlijke gezondheidscheck en programma's voor het aanpakken van klachten door stress, overspannenheid en burn-out. Hiervoor hoef je dus geen aanvullende verzekering af te sluiten.

Preventief onderzoek € 150,- per jaar
Gezondheids-cursussen en beweegprogramma's € 150,- per jaar
Sportmedisch advies € 150,- per jaar
Leefstijlcoach Vier modules
Vitalmindz Eén E-health behandelprogramma per jaar

Vijf passende aanvullingen

De basisverzekering vergoedt nu eenmaal niet alles. Daarom kun je de zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. En welke aanvullende verzekering je ook kiest, standaard zit daar al in:

  • 14 dagen vervangende mantelzorg;
  • Ondersteuning door de Mantelzorgmakelaar; en
  • 100% dekking Spoedzorg Buitenland.

Meer over de aanvullende verzekeringen

TandenGaaf

De kosten voor de tandarts en mondhygiënist kunnen hoog oplopen. Met TandenGaaf bieden we de beste tandartsverzekering. Hieronder vallen een groot aantal behandelingen, zoals controles, het vullen van gaatjes en kronen. Je kiest zelf het bedrag van de maximale vergoeding.

Meer over TandenGaaf

Luxe Verpleging

Mocht je onverhoopt in het ziekenhuis komen, dan staat je zaak ook vaak stil. Daarom kun je kiezen voor Luxe Verpleging. Hiermee krijgt je een privékamer met internet, tv en radio. Zo blijf je online en kun je gerust telefoneren. Is er geen privékamer beschikbaar, dan krijg je € 70,- per dag tot maximaal € 4.600,- per jaar. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding voor je partner om van huis naar het ziekenhuis te gaan.

Meer over Luxe verpleging

Met de collectieve zorgverzekering via ZZP Nederland krijg je 4% korting op je basisverzekering en tot wel 20% korting op de aanvullende verzekeringen

Gerelateerde onderwerpen